Login/Registracija

Svekar i snajka prvi put zajedno u emisiji: Mikica otkrio čime ih je Goga kupila za sva vremena

Često se dešava da u emisijama gostuju bračni parovi sa estrade, sin i majka, ali ne i snajkai svekar sve do današnje emisije „Zvezde Granda Specijal“.

Goga Gačić vidno nasmejana u društvu svog svekra Mikice Gačića priznala je da su njihovi odnosi i van kamera idilični i da u njihovom porodičnom domu vlada harmonija.

-Velika mi je čast što sam ovde sa tata Mikicom, tako ga zovem (smeh), a svekrvu mama. Od prvog momenta kada sam saznala da sam trudna i da sam zvanično prešla u njihovu kuću ja sam rekla, kao i moji roditelji, od sada su ti oni mama i tata. Tako ih oslovljavam ali to sam zaista i osetila- priznala je Goga što je potvrdio i njen svekar.

-Kada ona kaže mama i tata to je stvarno najiskrenije i do srca. Mira i ja smo svedoci toga- ponosno je priznao Mikica Gačić.

Iako su se Mikica i Goga poznavali tokom njenog učešća u „Zvezdama Granda“ i mnogo puta sarađivali Markov otac priznao je da nije ni slutio da će mu upravo ona danas biti snajka.

-Znao sam Gogu iz takmičenja, uvek je bila lepo, pristojno i kulturno dete. Sećam se Goga je gostovala u jednom rijalitiju i Mira i ja sedimo u dnevnoj sobi, naravno, ona i Marko se tada još uvek nisu zabavljali i kažem ja Miri tada „Bože, vidi kako je ovo lepo dete, kad bi Marko ovakvu našao da se oženi bilo bi lepo„-sa osmehom se prisetio Mikica ne sanjajući da će jednog dana ona biti njegova snajka.

Podsetimo, Goga i Mikicin sin Marko Gačić zakleli su se na večnu ljubav pre šest godina, a danas su ponosni roditelji dvoje dece.

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović