Ksenija Knežević zbog zdravstvenih problema okrenula drugi list: „Stalno su me povezivali sa hranom“

ksenija

Ksenija Knežević, ćerka Nenad Knežević Kneza stekla je popularnost sa grupom Hurricane, nakon čijeg razlaza je nastavila solo karijeru.

Iako je izuzetno zgodna i svaki mišić joj se ocrtava na telu, pevačica ne krije da je na specijalnom režimu ishrane, koji je uvela kako zbog što boljeg izgleda tako i zbog ozbiljnih problema sa radom štitne žlezde koji su je zadesili.

ksenija i knez 1

Ksenija Knežević ne krije da je na dijeti

Na dijeti sam, imala sam one momente kada sam izgledala onako malo, a i stalno su me povezivali sa hranom pa mi je to malo preko glave. Iskreno! Smršala sam nekih 10 kilograma. Bilo je malo i zdravstveno zbog štitne, ali mi je prijalo. Imam nov način ishrane, nov način života, jedem salatu – ispričala je Ksenija kroz smeh i dodala:

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 42 ok
Foto: Z.K.Munja

Dosadno je, ali bude ti lepo kada vidiš progres i sebe u ogledalu, kada ti ljudi kažu. Stvarno prija, osećaš se bolje, hoćeš da odeš i u emisiju i da snimiš spot. Valjda me je sve to inspirisalo, koliko god to pogrešno zvučalo. Žene smo, znate već kako je u ovom poslu – zaključila je Ksenija u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Podsetimo, pevačica je sve iznenadila kada je pre nekoliko meseci otrkila da se suočila sa nizom ozbiljnih zdravstvenih problema.

–  Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš ‘ne’, tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle – ispričala je Ksenija jesenas za Informer.

BONUS VIDEO: Ksenija Knežević imala dve leve čizme na Evrovoziji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: S.Stojanov