Milica Dabović pozira polugola na štiklama, pa umalo pala na pod: Sama se sebi smeje, a fanovi u šoku (FOTO)

MILICA DABOVIC ok
Milica Dabović pozira polugola na stiklama, pa umalo pala na pod

Poznata bivša košarkašica Milica Dabović ponovo je privukla pažnju javnosti provokativnim video snimcima i fotografijama na društvenim mrežama.

Na poslednjoj objavi koju je podelila sa pratiocima, Milica je pozirala polugola u donjem vešu i visokim štiklama, sa jednom podignutom nogom na stolici.

IMG 9356
Milica Dabović pozira polugola na stiklama, pa umalo pala na pod / foto: @stefanovamama13

Međutim, ono što je zapravo iznenadilo i nasmejalo njene fanove jeste sigurno jedna nepredviđena situacija dok je pokušavala da zauzme savršen položaj za fotografiju.

Milica je jedva izbegla pad, što je rezulatiralo smešnim trenutkom zabaleženim upravo na ovoj slici, a iako je mogla biti opasna situacija, ona je sa svojim prepoznatljivim smislom za humor odlučila da podeli ovaj trenutak sa svojim pratiocima.

ipiccy image 26 1
Milica Dabović pozira polugola na stiklama, pa umalo pala na pod / foto: @stefanovamama13

Inače, Milica Dabović, poznata po svojim kontroverznim stavovima, nastavlja svakodnevno sa svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama, čime izaziva veliku pažnju javnosti i razne komentare.

Već neko vreme je u centru interesovanja zbog provokativnih fotografija koje prodaje, a nedavno je svoj profil otvorila i na još jednoj socijalnoj platformi gde se već uveliko dopisuje i objavljuje fotografije za novac.

image
Milica Dabović pozira polugola na stiklama, pa umalo pala na pod / foto: @stefanovamama13

BONUS VIDEO: Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram,
Autor: K.Marković