Zbog ovog pevača Ksenija Knežević zaboravila deo svog teksta na Evroviziji: „Samo mi je ta pesma bila u glavi, doživela sam stres“

Ksenija Knežević zaboravila tekst

Ksenija Knežević pre nekoliko godina je sa grupom Hurricane predstavljala Srbiju na Evroviziji, a iako su se devojke mesecima spremale za nastup na prestižnom takmičenju, pevačica je sada otkrila koji je peh doživela.

Ksenija priznaje da ih je Sanja, kao pevačica sa iskustvom na ovakvim manifestacijama dobro posavetovala, ali da su one u želji da sve bude dobro zanemarile njene reči.

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 1 ok

Ksenija Knežević zaboravila tekst na Evroviziji

Glavni savet Sanje je bio da čuvamo energiju, a ja sam svoju rasipala i kada je došao glavni nastup pogrešili smo u koreografiji, bilo je grešaka. Mi smo na svakoj probi davale maksimalno i taj savet da čuvaju energiju bih dala svakome– iskrena je Ksenija koja je prvi put otkrila šta se desilo na samom nastupu.

Htela sam da pobegnem. Ja sam doživela stres jer sam zaboravila reč moje strofe. Gledam u Sanju koja je daleko, i Ivanu koja je još dalje i ne mogu da se setim nikako. Meni odzvanja u glavi pesma Peđe d boya jer smo se Sanja i ja zezale pre toga i u glavi mi: „Vodim vas večeras u igranje celu noć“ i do poslednjeg trenuta dok nije otkucao moj takt ja nisam mogla da se setim i onda sam mehanički počela i ušla sam u falš, ali dobro– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

KSENIJA KNEZEVIC HURRACANE ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 12 ok

Kneževićeva je otkrila i šta novo sprema za svoju publiku.

Izlazi sada jedna balada. To je sledeće. Našla sam neki svoj fazon, ali ne treba bežati od balada– rekla je Ksenija.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :