„Preko 200 puta su me uspavljivali“ Dea Đurđević o detaljima oporavka nakon stravične nesreće: „Čula sam mnogo poslednjih reči“ (VIDEO)

Voditeljka Dea Đurđević, pre pet godina doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću kada se sudarila sa autobusom i zadobila teške telesne povrede nakon čega je usledila dugotrajna borba.

Od tog kobnog jutra javnost se svakodnevno molila za njen život, a mediji su neprestano prenosili u kakvom je stanju voditeljka. Dea je zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama, ali i svojoj unutrašnjoj borbi uspela da preživi, sa posledicama na ruci koju su joj jedva spasili.

Dea Đurđević nesreća

Dea Đurđević nesreća

Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ono što je mnogima u takvoj situaciji bilo nepojmljivo jeste da je upravo njen partner i nekadašnji kolega Mladen Mijatović je bio čovek koji je izveštavao sa mesta nesreće.

Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: “ Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao mene nisi“ .Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku– objasnila je Dea.

DEA DJURDJEVIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 8 ok

Kao javna ličnost iza sebe je imala mnogo ljudi koji su urgirali za nju, međutim voditeljka tvrdi da je jedna druga stvar bila ključna za njen oporavak.

Uz svu zahvalnost Željku Mitroviću i mnogim ljudima. Preko puta mene je ležao dečko koji je ostao nepokretan on i ja smo zajedno imali progres, iako on iza sebe nije iamo mašineriju kao ja. To da li ćeš da izguraš je prvo do tebe, pa do lekara. Čula sam mnogo poslednjih reči, nisu mogli da izdrže bolove, a ja sam to prihvatila da je normalno– objasnila je Dea.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić