„Imam psihofizičke probleme“, Ksenija Knežević vodi bitku za zdravlje: „Ovaj posao je stresan, manipuliše se“

Capture 24

Iza sjaja i glamuroznog života pripadnika estrade, kriju se normalni ljudi koji se suočavaju sa svakodnevnim problemima o čemu je govorila Ksenija Knežević koja priznaje da njihov posao utiče na zdravlje.

–  Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš ‘ne’, tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle – rekla je pevačica na samom početku.

ksenija

Kneževićeva se dotakla teme potomstva i uloge majke koju, jednog dana, priželjkuje.

Naravno da želim da se ostvarim kao majka, ali prvenstveno želim da se ostvarim u svom poslu i da iskoristim svoj potpuni potencijal kako bih bila kompletna i odgovorna ličnost. Samo tako bih se odlučila na taj veliki korak, koji je zapravo i najvažniji u životu – rekla je Ksenija, a onda priznala koliko odricanja nosi sa sobom njen posao.

Odricanja su sastavni deo ovog posla. Najteže pada to što sam često daleko od porodice i voljenih, jer sam vrlo emotivna i vezana za njih. Takođe, ne mogu da jedem koliko bih volela i mogla da jedem, jer scena ne trpi prekomernu težinu – rekla je ona.

ksenija i knez 1

Kako dolazi iz porodice poznatog pevača, nikada joj nije izostajala podrška najbližih koja joj najviše i znači.

Moja porodica je moja najveća podrška, jako smo bliski i svaki njihov savet i kritiku prihvatim. Znam da će biti uz mene i ja uz njih u bilo kojoj situaciji i na to sam najponosnija – zaključila je ona.

(Informer)

BONUS VIDEO- Poznati o uspehu Aleksandre Prijović:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.