Login/Registracija

Komšije oplele po Bebi Dol, otkrile zbog čega je niko ne podnosi: „Moli za hranu, laže i pije“

Danima se ne stišava interesovanje za Draganu Šarić, alijas Bebi Dol, otkako je Kurir objavio da je viđena u narodnoj kuhinji kako uzima hranu.

Posle toga su se mnogi iz njenog okruženja oglašavali, dobila je i zaposlenje kao savetnica Željka Mitrovića na televiziji Pink, ali od pevačice nema ni traga ni glasa.

Starija gospođa bila je sagovornik novinarima i progovorila o pevačici.

Bebi Dol je prodala stan u kome je živela, a u ovoj zgradi je živela njena tetka. Bebi je mislila da će stan pripasti njoj, međutim, tetka je umrla pre šest meseci i taj stan ne može da se proda jer mora da se obavi ostavinska rasprava. Tetka nema nikog osim njih, ali testament ne postoji. Bebina majka Magdalena je živela ovde i ona je ista kao ćerka! Tetka je umrla, a niko nije znao da je mrtva. Došli su posle četiri dana, niko ne zna ni kad su je izneli ni gde su je sahranili! Žena je u ponedeljak pala s kreveta, tek u četvrtak su je našli! Ovo što čitam za Bebi da je žrtva, ma nije ona nikakva žrtva već je sebi takav život napravila. Udala se za tog alkoholičara i sad koristi svoju majku – ispričala je gospođa za Kurir.

Sagovornica je dodala i da niko u komšiluku nema lepo mišljenje o muzičarki i njenoj porodici.

Kad se njena majka razvela od muža, Bebi je prodala taj stan u kom su živele i spiskala sve pare. Rekla je da se udaje i da ide u Novi Sad, htela je tamo da uloži u štampariju, međutim, oni su te pare profućkali i njena majka nije imala gde da stanuje. Mi komšije smo svedoci kad je majka od Bebi došla ovde i klekla pred svojom sestrom, sada pokojnom, i molila je da je pusti da živi tu jer nema gde! A Bebi je našla neki stan pod kiriju i ova tetka joj dala nešto stvari koje je odnela tamo gde je stanovala, ali nije plaćala kiriju – započela je sagovornica, pa nastavila:

-Onda se taj čovek raspitao o njoj i shvatio kakva je ličnost i izbacio je ko kuče sa sve njenim kučićima i mačkama. Znači majka joj je živela ovde, a ona nije smela jer tetka nije htela da je primi u stan. Ja sam puno puta nju videla na stepenicama kako sedi i čeka da je puste, njena majka je krišom nosila hranu tamo njoj na Dorćolu. Ona uzima sada hranu u narodnoj kuhinji, to jeste tačno, ona i jedna glumica zajedno idu tamo. Dešava se da u 2 ili 3 ujutru neko lupa na vrata stana od njene tetke, pa onda zvone po celoj zgradi. Mi se svi plašimo, ovde žive sve stariji ljudi.

Stanarka zgrade gde je živela tetka Bebi Dol kaže da je skoro srela njenu majku.

Pre neki dan je bila njena majka ovde i došla kod komšinice i tražila joj da joj da da jede. I ona jede tu kod nje, a komšinica joj ponudi nešto iz zamrzivača, Magdalena uzme i verovatno nosi Bebi i tom dripcu koji ne radi ništa! Kao on prevodi, a ona kao piše knjigu… Jedne večeri pred Novu Godinu zvoni Bebi kod mene mrtva pijana, ne znam da li je pijana ili ono drugo, ali miriše na alkohol… I kaže „jaoo mrtva sam gladna, 36 sati nisam jela, imate li parče hleba“, a kod mene mirisalo na pohovane tikvice, ali hleba nisam stvarno imala. Ja joj kažem „evo tikvice“, dam joj i ona ode, nije mi rekla ni hvala. Jednom je ovde od jedne komšinice tražila 500 dinara i ona joj dala poslednje što je imala, ona kaže vraća za dva sata, najviše tri. Nikad nije vratila! E onda je komšinica rekla njenoj majci da joj vrati i ona je vratila, ali njih dve su iste. Bebi joj uzima penziju, ima onu finu penziju, radila je na televiziji kao sekretarica. Magdalena je nju ovlastila i ova je samo koristi da bi imala da plaća kiriju tamo gde živi.

Komšinica je za Kurir rekla i da joj uopšte nije žao pevačice.

Ma šta da žalite, ko da žali? Ona toliko laže da to nije normalno! Ovo što sam pročitala da joj je Željko pomogao, ma kome da pomogne? Ona je neradnik belosvetski! Sad koristi svoju majku koja ima 93 godine i 39 kila, mene je strah tu ženu da gledam, ona izgleda kao iz logora jer ovo dvoje joj sve uzmu, puše, piju.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.G.