Login/Registracija

Bila je velika pop zvezda, a onda je završila u zatvoru: Da znate o kojoj pevačici je reč? (VIDEO)

Pevačica Romana Panić profesionalno je počela da se bavi muzikom 1999. godine. Ona je do tada radila u jednom klubu kao DJ, a u tom periodu je upoznala pevača Željka Joksimovića koji ju je nagovorio da snimi prvi album.

Kada se prvi put pojavila na televiziji, izgledala je potpuno drugačije nego danas. Tome svedoče i stari video snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a mnogi tvrde da Romanu nisu prepoznali.

Tada je imala kratku plavu kosu, a kako pišu ljudi na mrežama, glas je ono prvo po čemu je neki prepoznaju na starim snimcima.

Svima je takođe zapalo za oko to što je pevačica zadržala do danas vitku liniju. Romana je u jednoj od emisija otvoreno govorila o zdravstvenom problemu koji je imala u mladosti, a koji je i do danas prarti i tada se našalila da baš zbog toga nema problema sa viškom kilograma.

Naime, ona se već godinama bori sa dijabetesom, a i danas prima insulinske terapije koje je dobila još dok je bila tinejdžerka.

Podsetimo, pevačica se pre dve godina našla u centru skandala kada je u Australiji uhapšena sa svojim verenikom nakon što je policija utvrdila da su zajednoj učestvovali u nelegalnom podizanju novca sa bankomata širom te države. Ona je tada provela nekoliko meseci u zatvoru, a iako je imala dosta problema, vratila se svom poslu i nekoliko puta od tada je gostovala u emisijama, ali se u poslednih nekoliko meseci ponovo povukla u medijsku ilegalu.

Kako je Romana izgledala pre više od 20. godina pogledajte u videu ispod.

Foto: instagram/estradniarhiv,
Autor: A.Milinković