Login/Registracija

Aleksandru Ristanović poterao maler: „Kad moram da budem najbolja, uvek se desi peh“

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandra Ristanović nedavno je odnela pobedu na „Saboru narodne muzike“ sa pesmom „Eh da mogu“.

Pevačica se godinama trudi da sačuva pravu izvornu narodnu muziku, a u svojim izjavama ističe da ne odstupa od tog puta. Tako je i na ovom takmičenju oduševila publiku kada se pojavila sa tradicionalnom pesmom u narodnoj nošnji.

-Na tim veseljima moraš da pevaš sve i svašta, ali najviše od svega volim narodnu muziku. Počev od izvornih pesama, pa do Vide, Sneže Đurišić, tako da se trudim da pronađem uvek neku pesmu koja ide uz mene. Teško je da se predstaviš publici u nečemu što nije orginalno– rekla je ona u emisiji Grand Parada.

Aleksandra ističe da posle toliko godina na sceni nema tremu, ali opet sa druge strane postoji odgovornost kada bira pesme i nastupa negde.

Pre nastupa na takmičenju gde je odnela pobedu, Aleksadra je doživela jedan peh, prehladila se samo nekoliko sati ranije, ali je na sceni pokazala da je profesionalac, pa niko nije primetio da ima problem.

-Tremu nemam, inače nikada je nisam ni imala. Kroz takmičenja imaš samo veliku odgovornost. Ja kao da sam rođena kao neki teški maler, uvek mi se dogodi neki peh. Kad god treba da budem najbolja uvek nešto mora da se dogodi. Legneš zdrav, ustaneš bolestan, pa se pitam da li je to moguće – zaključila je Aleksandra.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković