Login/Registracija

Godine joj ne mogu ništa: Anči Dabetić se skinula i pokazala obline u šestoj deceniji (FOTO)

Pevačica Andrijana Anči Dabetić i bivša mis Jugoslavije, devedesetih godina žarila je i palila javnom scenom, a oduvek je važila za fatalnu ženu zbog koje muškarci gube glavu, naročito fudbaleri.

Ni danas se stvari nisu mnogo promenile, pa se pevačica može pohvaliti zavodničkim umećem, ali i zanosnim oblinama kojima i u šestoj deceniji privlači pažnju.

Anči je ovih dana odlučila da spakuje kofere i predah od obaveza pronašla na crnogorskom primorju, a o svemu je odmah obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Pevačica početak juna provodi kupajući se i sunčajući na obali Jadranskog mora, a mnogi su pohvalili njenu figuru koja je perfektna iako je ugazila u šetu deceniiju života. Mnogobrojni pratioci odmah su pohvalili pevačicin gest, te zaključili da joj godine ne mogu baš ništa.

Podsetimo, Anči je bila omiljena među fudbalerima, a sa mnogima od njih je bila u vezi. Kako je priznala, najveća ljubav joj je bio Vladan Lukić, a bila je u dužoj vezi sa Sinišom Mihajlovićem. Inače, pričalo se i da je bila u vezi sa čuvenim Paolom Maldinijem.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/ Instagram/Printscreen,
Autor: I.G.