Login/Registracija

KOLIKO JE DOBRA U SVOM POSLU, POKAZALO SE NA JEDNOJ PROSLAVI: Dragana Katić je bila zadužena za dobar provod, što joj se na kraju i isplatilo

Slavlje koje su upriličili domaćini koštalo je pola miliona evra.

Voditeljka Dragana Katić, trubač Boban Marković i pobednica serijala “Nikad nije kasno”, Bojana Barjaktarović proteklog vikenda angažovani su na najskupljoj vlaškoj svadbi u ovom delu Evrope, organizovanoj u luksuznom beogradskom hotelu.

Slavlje koje su upriličili domaćini koštalo je pola miliona evra, a samo za angažman popularne voditeljke koja je vodila program i muzičara koji su zabvaljali goste izdvojili su oko 100.000 evra.

Vlasi koji žive i rade u Berlinu organizovali su spektakularno venčanje na kojem je pušteno više od 100 belih golubova, a samo na svadbenu tortu koja je težila 200 kilograma izdvojeno je pravo bogatstvo.

Kako se spekuliše Dragana je bila voditelj celokupnog programa, te je za samo nekoliko sati zaradila više od 10.000 evra.

Da se na svadbi nije štedelo, govori i činjenica da su Bojana i trubački orkestar Bobana Markovića pored honorara koji im je isplaćen unapred, zgrnuli i ozbiljan bakšiš.

Zanimljiva činjenica je i da su mladenci imali veliku želju da im na svadbi zapeva i velika balkanska zvezda, Lepa Brena, a za čiji angažam nisu pitali za cenu. Međutim, Brena je zbog turneje po Americi bila sprečena da uveliča proslavu.

Inače, domaćini su zakupili ceo lukusuzni hotel, te je isti bio na usluzi gostima uz propratne stvari kao što su frizeri i šminkeri piše Telegraf.

Od hotela do Hrama kao pratnja mladencima išao je i panorama autobus u kojem su pored gostiju bili smešteni i članovi trubačkog orkestra Bobana Markovića, koji su atmosferu doveli do usijanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić