Login/Registracija

Za sinove joj NIŠTA NIJE TEŠKO: Dragana Katić OTKRILA KAKO DOČEKUJE mezimca kada se vraća kući i SVAKA JOJ ČAST NA TOME

Sinovi Dragane Katić pre nekoliko meseci napunili su 24 godine, a ova dva momka ne prestaju da nižu uspehe i čine svoju mamu ponosnom ženom.

Iako je jedan od sinova, odlučio da se preseli u Nemačku gde je uspešno završio master studije, ta udaljenost nikada nije uzdrmala njihove porodične odnose.

– Nastojala sam da bez obzira na fizičku udaljenst, nas troje ostanemo- nas troje. Boban je u međuvremenu počeo da radi na velikim projektima, pa je često odsutan od kuće. Polako počinjem da se navikavam na činjenicu da oni imaju svoj život i da tako treba da bude. Mada sam srećna što su već svoji ljudi, nekako i dalje želim da budu moji dečaci. Zadovoljna sam što umem da napravim ravnotežu između činjenica i željapriznaje Katićka koja ceni svaki trenutak sa svojim mezimcima.

Ipak, priznaje da pred Bobanov dolazak kući uvek oseća posebnu euforiju i  da tada vladaju posebne pripreme.

– Ujutru sam išla da kupim mladi sir, kajmak, ajvar, pršutu, pravila sam pasulj, kupus sa junetinom, boraniju, biftek… Naravno, gibaniaca je neizbežna. Skoro celu noć sam provela kraj šporeta- istakla je voditeljka.

……

Dragana tvrdi i da je daljina sa sinom povezala na drugačijem nivou.

– Kada sam bila na letovanju, jedne večeri smo preko telefona pričali dva i po sata. Kada dođe u Beograd, volim da svi odemo negde na ručak. Jeste da im za to vreme zvone telefoni, ali nema veze, tu smo. Znam i da oni to čine da bi meni ispunili želju. Doduše, od kada je u Nemačkoj Boban ima drugačiji odnos prema takvim trenucima. Poželi se i nas i svoje sobe, društva, Beograda- rekla je za „Hello“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić