Login/Registracija

Dragana Katić OTKRILA KADA POSTAJE BAKA: „Vremena su se malo promenila“

O fotografijama sa letovanja Dragane Katić se i dalje priča, a nakon dva meseca pauze od snimanja voditeljka se na male ekrane vratila nikad lepša i blistavija.

– Na tim društvenim mrežama sam prirodna, na mestima sam na kojima volim, daleko od toga da ja svoj posao ne volim, ali ovde moram da budem na štiklama i sa ful šminkom. Ono su ipak neke ležerne varijante i to sam ja! Više sam leti ja nego preko sezone- rekla je sa osmehom.

Nedavno je proslavila svoj pedeset i sedmi rođendan te otkrila da li je kao jedna od najlepših dama sa javne scene pod pritiskom javnosti da ne sme da stari.

– Pa jesam, starija sam za godinu dana. Ne mogu da pobegnem od toga, to je tako! Ja više samoj sebi zadajem zadatke, da prosto sve to drugačije nosim. Malo su se promenila i vremena, neke mogućnosti su više otvorene nego što su mojoj majci na primer bile u mojim godinama. Sada gledam samo da te mogućnosti koristim i uvek sam sebi zadavala ultimativne zadatke, tako da je više stvar u meni- objasnila je Dragana.

Smisao za humor oduvek joj je bila jača strana te ne čudi što se veoma često šali na svoj račun, pa i kada su u pitanju godine.

– Kada smo izašli na ručak da proslavimo moj rođendan, citirala sam predsednika koji kaže „Čuvajte bake i deke i one starije od šezdeset godina“, znači za tri godine ću ja biti ta koju morate da čuvate, negujete i pazite, biću ta baka o kojoj morate da vodite računa (smeh)- našalila se te otkrila da li je spremna i za zvaničnu ulogu bake.

– Deca se još uvek ne spremaju, niti mi najavljuju da ću zvanično da postanem baka, što bih i volela. Ali po ovim kriterijumima jesam!


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović