Ko je Cipkin suprug koji je iznenada preminuo? Krila ga kao zmija noge, a javnost ga dobro poznaje

ALEKSANDRA TADIC ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 60 ok

Danas je kao bomba odjeknula vest da je suprug pevačice i nekadašnje učesnice „Zvezda Granda“ Aleksandre Tadić Cipke iznenada preminuo.

Kako Grand saznaje, Nebojša Jaćimović poznatiji kao Jarin preminuo je od posledica infarkta.

Jarin je iza sebe imao brak, a sa Cipkom je prethodnih deset godina uživao u ljubavi koja je krunisana brakom pre samo dve godine.

ipiccy image 47 2

Par je nedavno pazario luksuzan stan u Šapcu, gde je Nebojša posedovao i privatnu firmu za prodaju pekarske opreme.

Inače, Cipkin suprug bio je i poznati funkcioner, ali i direktor raznih preduzeća, a kako tvrde domaći mediji nikada nije žalio da ulaže u Cipkinu karijeru.

Cipka iznela nepoznate detalje iz braka sa Nebojšom Jaćimovićem:

Kako je pevačica za Grand govorila, suprug joj je bio najveća podrška u karijeri, iako se dugo trudila da njegov identitet sakrije od očiju javnosti.

Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Nisam se udala baš brzo i izgovorila sam „da“ svom dugogodišnjem partneru – otkrila je pevačica za Grand i priznala da su se skućili u stanu u Šapcu.

-Bili smo u dilemi da li ćemo živeti u Beogradu ili Šapcu, ali smo se na kraju opredelili za Šabac. Imamo u planu u nekom periodu malo ovde, malo tamo da živimo, ali nikako iz Šapca da se mrdamo. Biće dve relacije, i ovako živimo na dve relacije.

64f60a340b6e07c97172dade84dbb741cb80986e

Cipka je za Grand priznala i da joj se život potpuno promenio od kada je uplovila u bračne vode.

Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč– reklaje u razgovoru za naš portal.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako izgleda stan u kome je Cipka živela sa suprugom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Autor: J. Jović