Login/Registracija

Spektakl na Sofrinom slavlju! Kemiš doneo originalan poklon za rođendan kolegi (FOTO)

Kemis doneo originalan poklon

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević priredio je veliko slavlje u jednom prestoničnom restoranu povodom značajnog datuma. Sofra naime danas slavi jubilarni 40. rođendan, a brojne zvanice pristigle su na zabavu koju je popularni muzičar priredio tim povodom.

Među brojnim čestitkama i darovima izdvojio se originalni poklon koji mu je doneo stariji kolega MIroljub Aranđelović Kemiš.

Kemis doneo originalan poklon 1

Suprug Zorice Brunclik poklonio je Sofri specijalno dekorisanu „rakija tortu“ sa luskuznim tradicionalnim čokančićima i muzičkim instrumentom označenim brojem 40, koliko godina puni Sofronijević.

Specijalni Kemišev poklon oduševio je sve prisutne, kao i samog slavljenika koji je oduševljeno sa nevericom gledao u ovaj nesvakidašnju i specijalno izrađenu rođendansku čestitku.

IMG de3443167e9cb780e77b4bed60521eaf V

Na slavlju je i mnoštvo Sofinih kolega i pevača, među kojima su i Zorica Brunclik, Mirpljub Aranđelović Kemiš, Miša MIjatović, Đule Van Gog, Radiša Urošević, Saša Matić kao i brojni muzičari sa kojima Sofronijević godinama sarađuje.

IMG 75974cbf9895df960785f000d95ce4ab V

A kada se muzičari okupe tu je uvek vesela atmosfera zagarantovana, a i mnoge zvanice se late mikrofona poput Saše Matića.

IMG ae8b66c2dcc3504339e113d2a0113b5a V 1

Društvene mreže su se inače usijale tokom čitavog dana od čestitki koje Sofri pristižu sa svih strana.

On se ovim povodom oglasio na Instargramu i uz video se zahvalio prijateljima i pratiocima na lepim željama.

-Mnogo je lepo kad znaš sam sebi da odsviraš pesmicu. Hvala svima na lepim željama od srca!
Čovek je mnogo bogat kada ima ovoliko prijatelja, hvala dragi ljudi. Nije malo 40, ali idemo dalje hrabro i samo napred 
– napisao je on uz video.

Među prvima su mu čestitale prijateljice Ana Bekuta, Vesna Milanović, Sandra Mladenović, a svi su mu poželeli dobro zdravlje i da još dugo uveseljava ljude širom sveta.

BONUS VIDEO: Sofra ponosan na koncert narodne muzike

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić