Login/Registracija

Lom u Grandovom studiju, zbog jednog pevača Žikino odeljenje završilo na sceni (VIDEO)

Spoj mladosti i iskustva doneće fantastičnu energiju u večerašnjoj emisiji popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a da nas očekuje nezaboravan šou moglo se videti već u bekstejdžu tokom snimanja večerašnje epizode.

zikino odeljenje 1

Već kako je kročila u veliki Grandov Stuidio 1 pevačica Katarina Grujić i dobila je niz komplimenata za svoj fantastičan izgled.

zikino odeljenje 2

Dok je Žika Jakšić davao poslednje instrukcije takmičarima pred večerašnju šou stigao je bard folk muzike Duško Kuliš a njegovim manirima i šarmu nisu odolele mnoge dame u publici.

zikino odeljenje 4

Orkestar „NIkad nije kasno“ zagrevao se svirajući „dvojku“ koja je posebno pogodila Sašu Miloševića Mareta koji je hvatao ritam lupkajući hemijskom olovkom u čašu za žirijskim stolom.

zikino odeljenje 5

I spektakl je mogao da počne. Prva je na scenu izašla Kaća Grujić koja je dobro zagrejala publiku koja je bila na nogama uz njene pesme, a onda je na Žikino inisistiranje na scenu izašao Duško Kuliš.

zikino odeljenje 3

Nastao je potpuni lom, a Žika je odobrio da na scenu sa pevačem izađe i njegovo čuven odeljenje, pa su svi zajedno đuskali uz poznati hit „Suzo moja, Suzana“. Žiki je na kraju ostalo da se pokloni Dušku na sjajnoj atmosferi a Dragana Katić pala mu je u zagrljaj.

zikino odeljenje 6

Jasno je iz prikaza ovog kratkotrajnog dešavanja iza kulisa večerašnje epizode da nas očekuje puno emocija i dobre muzke, a sve to je na programu od 21 sat na TV Prva.

zikino odeljenje 8

Šta se još dešavalo u bekstejdžu 10. epizode takmičenja „NIkad nijekasno“ pogledajte u videu napočetku teksta.

BONUS VIDEO: Duško Kuliš o druženju sa Tomom Zdravkovićem

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić