Opšti haos u emisiji zbog pesme Nede Ukraden, takmičarka izmenila tekst, pa se požalila Žiki: „Ostaviće me dečko, taman sam ga pronašla“

Ana Trajkoska nastup Nikad nije kasno

Ana Trajkoska iz Severne Makedonije napravila je pravu pometnju na sceni tokom nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“, a sve zbog pesme Nede Ukraden.

Ana je svoj muzički put gradila godinama, a kako je u predstavljanju navela, njena majka govori da je izbor ćerkine profesije koštao života.

Ana Trajkoska nastup Nikad nije kasno

-Majka mi je rekla da sam je koštala života. Od malih nogu sam u muzici, tu sam se pronašla, a žalim što nisam završila medicinu i što nisam imala dovoljno finansija da uložim u školovanje- rekla je ona u svom profilu.

Ana Trajkoska nastup Nikad nije kasno

Iako se muzikom bavi dugo, nakon smrti oca Ana je pala u depresiju, pa tada nije nastupala, ali planira da se vrati na scenu u velikom stilu i smatra da će joj upravo ova emisija pomoći u tome.

-Poslednje tri godine kako sam izgubila oca, pala sam u depresiju, iako me ljudi i dalje traže, ja nisam nastupala, nisam mogla – dodala je ona.

Ana je za ovo pojavljivanje odabrala numeru Nede Ukraden „Što ti sina nisam rodila“, a kako je sama izmenila tekst numere, nakon nastupa je nastala opšta polemika u studiju dok je Žika Jakšić tumačio stihove.

Kako se Ana u svom profilu požalila da nema sreće u ljubavi, pesma koju je izvela posebno je inspirisala Žiku koji je odmah dao svoj sud i pričom je nasmejao sve.

-Ja sam pomno slušao ovu pesmu i moram da kažem da iz nekih numera može da se izvuče lepa pouka. Ovde si na kraju pesme izmenila reči, pa si rekla da ti nije žao što si se udala za drugog i što ti je sve dao u životu. Prvo si rekla sina, pa si završila sa ćerkom. Ja sam zaključio da kada si ti to tako samoinicijativno promenila, u tome ima nešto lično. Pesma govori da ta žena ima sve, ali da joj je žao što mu nije rodila sina, pa dragi gledaoci, jedna poruka, ne može i jare i pare, džaba posle da kukaš. Ovo što si pevala će neko da gleda i shvatiće sigurno- rekao je Žika, a Ana mu je odmh odgovorila.

-Neka shvati i neka plače. Nećemo sada o tome! Ostaviće me ovaj budući dečko Žiko, taman sam ga pronašla.

Ana Trajkoska nastup Nikad nije kasno

Opšti haos u emisiji Nikad nije kasno zbog pesme Nede Ukraden

Nakon šale, žiri je dao svoje komentare, a svi su se saglasili da je Ana i večeras bila na visini zadatka, ali se polemika oko pesme nastavila.

-Meni se ovo svidelo, bravo. Jedva čekam da čujem drugu pesmu, želim vam sreću sa novom dečkom, a ovaj stari neka plače – rekao je Dženan Lončarević, dok se Kiki odmah nadovezao:

-Žika mi je oteo sve reči koje sam hteo da kažem, ušao je tako duboko u psihologiju ove pesme, uživali smo dok si pevala, a posebno kada je Žika dao svoju opservaciju.

-Ja sam ovu pesmu shvatio ne kao čežnju, nego kao upozorenje ovom sledećem. Znači nemoj da ti pevam ovu pesmu, vidš dokle si stigla. Popravila si se u drugom delu pesme – zaključio je Mare.

Ana Trajkoska nastup Nikad nije kasno

Ana je u revijalnom delu emisije nastupala sa sestrom Lidijom, a njh dve su zejedno izvele tradicionalnu „Aj da begame mori Vase„, kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković