„Matori na ekserima, vežite ga!“ Keba ne želi da izgubi sebe: „Sreća u Novaka Đokovića, inače bih odavno završio u Lazi“ (VIDEO)

IMG 4439 2

Pre nego što je došao u žiri „Zvezda Granda“, gde je Dragan Kojić Keba menjao Anu Bekutu, pevač je postao aktivan na TikToku i brzo je svojim snimcima uzburkao javnost, ali i naišao na žestoke osude.

Burne reakcije javnosti na njegove videe na kojima grli drvo i spaja se sa prirodom, kao i osuđujući komentari na njegovu poletnu enegriju u sedmoj deceniji uopšte nisu dotakli pevača.

Keba je u razgovoru za Grand govorio o neverovatnoj i pokretačkoj energiji koju poseduje i koju svojim objavama na društvenim mrežama pokušava da prenese na druge ljude.

Ja volim da kažem da je svetlo isto i iza vas i iza mene, bez obzira čime se bavite. Trudim se da što manje razlike bude na sceni i van scene. Sunce nam isto greje, dan i mrak su isti za sve, a gde se razlikuju ljudi? Samo u energiji i to je najbolje objasnio Nikola Tesla, dosta sam ga čitao par godina. Svima nam je život isti, priroda ista, ali energija se razlikuje. Ljudi, ne sputavajte energiju, vaša je, samo je bockajte, bocnite se čačkalicom, nek’ nešto proradi – rekao je Keba.

Untitled 87

Snimak na kojem grli i ljubi drvo u prirodi izazvao je buru u javnosti, nakon čega je pevač dobio salvu uvreda na društvenim mrežama. Ipak, tvrdi da ga nijedan komentar, čak ni onaj da je odavno prolupao, nije iznervirao već da sa namerom koristi popularne mreže.

-Tik Tok, Instagram, sve imam i snimam gde trčim, ljubim i grlim drvo. Sreća da je Novak Đoković isto zagrlio drvo, inače bi me odavno smestili u Lazu. Često kažem da zagrlite drvo i trčite u prirodi i šta je tu problem? Kada sam objavio taj snimak, stizale su mi poruke: „Žuti bugarski spid“, „Matori na ekserima“, „Keba prolupao“, „Teraj ga u Lazu“, „Šta je sa Kebom?“, „Treba mu pomoći“, „Vežite ga, odvezao se s lanca“. Pokušao sam da blokiram te komentare, ali ne mogu sve da blokiram, pa mislim se neka stoji. Bože, koliko bolesnih umova i još sam stavio znak „Stop cigarama“, ali to nikoga nije zanimalo – istakao je Keba.

KEBA ZG SNIMANJE 13032024 FOTO FILIP ok 1

Uprkos uvredama i komentarima na mrežama, Keba (67) ne odustaje od toga da propagira zdrav način života.

-U mojim lepim godinama brzi hod je nešto fenomenalno. Odem u saunu, izmasiram se, pređem pet, šest kilometara, nekad i sedam. Pevam, popričam nekad sam sa sobom, što da ne i šta je problem? – rekao je Keba i dotakao se osuđujućih poruka koje dobija na mrežama.

Izgrdim sebe nekad, ali to samo znači da bez obzira na sve ove poruke što sam pročitao, da u mojoj glavi i mom srcu je mnogo dobrih ljudi koje sam upoznavao, upoznajem i upoznaću. Ovim umovima savetujem da sa ovim porukama mene ne možete raniti ni povrediti. Za mene više nema iznenađenja. Kada želite nešto da napišete, dobro razmislite kome pišete. Mene slobodno napadajte, ja umem da se branim, ali teško je za one koji ne umeju – zaključio je Kojić.

Dragan Kojić Keba: „Govorili su da sam na bugarskom spidu“

Keba je nedavno za Grand govorio da uprkos tome što vodi zdrav način života, često ume i da sebi uskrati obroke.

-Ako želite da izgledate dobro, morate uvek malo ostati gladni, pri svakom obroku. Što znači, za devojke pogotovo, dobra dijeta za dobru liniju je gladujte puno– objasnio je Kojić, pa se dotakao takmičarki „Zvezda Granda“ kojima je i dao dobronameran savet.

-Moj savet je da najmanje vode računa o stajlingu, e tek kad dođu negde pred kraj, u finale, bar po mom mišljenju, treba tad da im se dodeli jedan stručni tim koji će da ih savetuje. Inače, ovako ako im budemo pričali svi o stajlingu onda im se odvlači pažnja. Mislim ja tako ramišljam- rekao je pevač.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković