Husa o porodici: „Majka je za mene uvek želela više, ispadne da ništa nije dobro što sam uradio“ (VIDEO)

Denser Husein Alijević poznatiji kao Husa, je za Grand otvoreno govorio o porodici, a u razgovoru se dotakao i roditelja.

On je istakao da mu je majka uvek bila najveći kritičar kada je njegova muzička karijera u pitanju i uvek je imala neku zamerku za sina.

Husa nikad iskrenije o porodici: „Mama mi je najveći kritičar“

-Moja mama je jako rigorozan i težak kritičar, znao sam često da se našalim i u medijima, pa da kažem „Ne daj Bože šta ona sve kaže“. Ona nekako za mene uvek želi više i onda u njenim komentarima ispadne da ništa nije dobro što sam ja uradio – rekao je on u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

HUSA BIT STRIT ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJA ok 2

Međutim, Husa kaže da se sutuacija promenila kada su njegovi roditelji pogledali flm „Nedelja“ gde je on igrao naslovnu ulogu Džeja Ramadanovskog.

-Sada kada je bila premijera filma, ona je bila ta koja me je hvalila, a za tatu je već normalno. Nisu mogli ništa da mi kažu, iz očiju sam im video sve – kazao je Husa.

HUSA BIT STRIT ZGS SNIMANJE 14122023 FOTO MUNJA ok 1 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković