„Ovo je dokaz da muškarci treba da ožene žene svojih godina“ Tviter gori zbog razvoda Harisa Džinovića, spominje se i Dragana Mirković

Haris i MelinaFOTO MUNJA 17042014 8

Danima se u javnosti ne stišava bura zbog razvoda dva estradna para o kome ne prestaje da se piše i priča.

Haris i Melina Džinović stavili su tačku na svoju ljubav nakon dve decenije zajedničkog života, dok su Dragana Mirković i Toni Bijelić takođe odlučili da se rastanu posle 24. godine ljubavi.

dragana mirkovic toni bijelic
Instagram/draganamirković

Kako se u medijima ne stišava bura, tako su i društvene mreže prepune komentara zbog razvoda koje niko nije očekivao.

Ipak je na mreži „X“ više pažnje privukao razvod Harisa i Meline, a sve se uzburkalo od momenta kada je pevač dao prvu izjavu medijima nakon suđenja gde su se i zvanično razveli.

Najbolji komentari na Tvriteru o razvodu Harisa i Meline

Haris i melinaFOTO MUNJA 17042014 6

Neki tvrde da Haris i treba u javnost da iznese sve što mu leži na duši, dok su drugi mišljenja da prljav veš iz braka ne treba iznositi pred milionima.

Među hiljadama komentara na mrežama mi smo odabrali nekoliko koji su privukli najveću pažnju korisnika.

Capture 2

-Izneveren, opljačkan i ostavljen – glasio je jedan od komentara.

-Haris Džinović je dokaz da muškarci treba da ožene žene svojih godina – još jedan je od komentara.

-Ne treba pričati o ženi tako nakon razvoda, šta god da se desilo – izjavio je drugi korisnik mreže „X“.

Capture 3

Komentar koji je izazvao najveću pažnju i najveći broj lajkova na mrežama vezan je za Harisa i Draganu koji su ostali sami nakon razvoda.

-Ona ostala sama, Haris ostao sam, bar da snime neki duet – glasi komentar.

Capture 4

Podsetimo, sinoć je u medijima odjeknula vest da je Melina Džinović posetila kuću u kojoj sada Haris živi sa decom, a nakon kraće rasprave pevač je pozvao policiju jer kako tvrdi njegova bivša supruga nije želela da napusti kuću.

-Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na šta sam joj ja rekao ‘ako sud kaže da je tvoja’  – rekao je Haris za domaće medije i dodao:

-Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Haris Džinović o porodici

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: Grand