Login/Registracija

„ČESTITKU BEZ POKLONA NE PRIMAM“, Pevačica IZREVOLTIRANA zbog očajničkih poteza na Dan žena, očitala bukvicu svima koji danas OVO RADE (FOTO)

Danas se u svetu obeleževa Dan žena, povodom čega se brojne javne ličnosti oglašavaju na svojim društvenim mrežama, a pevačicu Katarinu Živković izrevoltirao je potez mnogih koji su joj se javili na današnji dan.

Naime, Kaći od jutros neprestano stižu poruke u kojima joj čestitaju praznik, a koje kako tvrdi nemaju nikakvu poentu, što je objasnila u objavi na svom Instagramu.

Nemojte mi zatrpavati inboks i viber forvardovanim čestitkama za Osmi mart koje šaljete svim ženama koje imate memorisane u imeniku. Kao prvo, godinama su iste i nepromenjene, bukvalno ih znam napamet. Kao drugo, uopšte nisu sutentične i kao treće čestitku bez poklona ne primam, niti me zanima– jasna je bila Živkovićeva u ovoj objavi.

Katarina je nedavno objasnila da smatra da su muškarci naspram žena šampioni u laganju i manipulaciji.

Ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće sakrijemo istinu ali su to sitnice uglavnom, a muškarci su veštiji i to oko krupnijih stvari – rekla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

Naravno da može, važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno – tvrdi pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić