Login/Registracija

„ZBOG SVEGA ŠTO JESTE, ŠTO STE PODNELE I PREŽIVELE“, Saša Matić poslao snažnu poruku uoči koncerta u Beogradu koji je POSVETIO NJIMA (FOTO)

Sa velikim nestrpljenjem publika je dočekala dan kada će Saša Matić održati veliki koncert u Beogradu koji je odavno rasprodat i zbog čega je odlučio da udovolji svima koji nisu uspeli da dođu do ulaznica i napravi još jedan koncert već sutra.

Beogradska arena je spremna za večerašnji spektakl kome se i Saša neizmerno raduje, povodom čega se oglasio na svom Instagramu i uputio važnu poruku svim ženama povodom praznika.

Niste vi slabiji pol, jer svu jačinu sveta nosite u sebi. Oslonac ste. Stub svega i temelj. I nikada ne zaboravite koliko vredite, možete i znate. Drage moje dame, svaki dan je vaš, ali srećan bio i 8.Mart. Koncert večeras je za vas. Zbog svega što jeste. Zbog svega što ste podnele i preživele. Zbog svih vaših uspeha i nežnosti koja ovaj svet čini lepšim mestom. Beograde, večeras je naša noć– napisao je u opisu storija koji je objavio.

Podsećamo, Matić je posebno srećan što će uživati u dva koncerta u Beogradu koje je publika već dugo priželjkivala.

Nema lepše vesti od te kada znam da se svi radujete druženju i pevanju sa mnom. Ja bolje prateće vokale od publike nemam i taj hor, meni je melem za uši. Mislim da ćemo koncertnu turneju “Dva života” najbolje krunisati sa dve Beogradske Arene. Nakon što su održane dve u Zagrebu i dve u Splitu, nekako je logičan sled okolnosti da ono najlepše ostavimo za kraj. Moji iz Kamarad produkcije tvrde da će obe večeri ljudi posebno da uživaju, a mi kao tim vas nikada nismo izneverili, tako da nećemo ni sada. Brojim dane i spemam repertoar, a od vas očekujem samo osmeh i da pustite glas – poručio je Saša za beogradske medije.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić