Login/Registracija

Katarina Grujić ŽESTOKO: „Kakvi astrolozi, ne verujem u te gluposti“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Katarina Grujić posle male diskografske pauze spremila je novu pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Nakon porođaja je dovela liniju do savršenstva, a na muzičku scenu se vraća jača nego ikada i kako kaže ima hit. Pesma pod nazivom “ Mamio si“ je uvod u album koji će biti objavljen sledeće godine.

-Poslednjih nekoliko meseci sam se svima žalila da ne mogu da nađem pesmu. Sada polažem zaista velike nade u ovu pesmu i svi koji su je čuli rekli su da je hit i da je zarazna. Sledeće godine bi trebao da bude i album, ali ne želim ništa više da otkrivam – rekla je ona.

Katarina se samo dva meseca nakon porođaja vratila na scenu i sve vreme radi punom parom. Kaže da je ta pauza bila mala, ali dovoljna da najlepše momente provede sa naslednicm Katjom.

-Pauza je bila opravdana, ali mi je bilo žao da napravim pauzu od godinu dve, i da me nema. Meni zaista nedostaje publika i nisam želela zbog toga da me nema dugo – dodaje Kaća.

Neke njene kolege kada žele da objave pesmu ili album obavezno konsultuju astrologe i numerologe, Katarina nije od takvih i kako kaže ne bavi se glupostima.

-Kada sam rekla da ću objaviti pesmu, svi su mi rekli nemoj. Retrogradni merkur je do 22.decembra, zovi nekog astrologa. Kakav astrolog, ja ne verujem u takve gluposti! Mislim, nisu gluposti svako radi svoj posao, ali prosto ja ne verujem u to – zaključila je pevačica za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić