Login/Registracija

„HTEO JE DA PROBA“ Bane Bojanić PROGOVORIO o Mikičinom učešću u rijalitiju, jedno mu baš zamera (VIDEO)

Capture 4 1

Posle duže medijke i diskografske pauze Bane Bojanić je objavio pesmu „Lagali me ljudi“ koja je za kratko vreme osvojila srca publike.

Pevač kaže da nema nameru da pravi ovako duge pauze u nastavku karijere, a samo za Grand je otkrio da sprema čak tri nove pesme i jedan zanimljiv duet.

-Imam još tri peme koje sam uradio, pa me je korona uhvatila. Jednu pesmu ćemo pustiti do Nove godine, ove dve sledeće godine, imam i jedan duet sa mojom dragom koleginicom Viki Miljković koji je u planu. Već imamo tekst i aranžman, Braja je radio tekst, a melodiju smo otkupili od kompozitora iz Rumunije – kaže Bane.

Njegov mlađi brat Mikica već neko vreme učestvuje u jednom rijaliti šouu programu. Nas je zanimalo da li Bane prati dešavanja u rijalitiju i da li može da uporedi Mikičino učešće, sa učešćem njegovog oca Mloša Bojanića.

931401205f39c1b1670a7490f42f4a0b637aa137

-Iznenadio me je kada je rekao da hoće da ide u rijaliti, nikada nismo pričali na tu temu, nisam uopšte znao da on hoće to da proba. Objasnio mi je zbog čega hoće da uđe tu, jednostavno ovde nije bio dugo i to mu je najbrži način da se vrati na scenu. To je vrsta marketinga, jako je gledano, naravno da sam ga podžao kao i u svemu do sada – dodaje pevač i otkriva da li nešto zamera bratu:

-Mogao bi samo da bude aktivniji malo, ne znam kako bi se ja snašao tamo, ali je odlično do sada – zaključio je Bane, a u nastavku teksta pogledajte video:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković/N.Pantelić