PLAKAĆETE OD SMEHA: Boske se na engleskom oglasio iz Amerike, pa zakukao: „ZEZNUO SAM SE“ (VIDEO)

boske i dzidza 1

Hladne decembarske dane Dragan Stojković Bosanac provodi na američkoj turneji sa naslednicom Džidžom gde će dočekati i Novu godinu.

-Turneja uspešno prolazi, evo tata i ja smo trenutno u hotelu i spremamo se za neki šoping. Imali smo do sada nekih četrnaest nastupa, ne znam više ni sama, ali je radno- poručila je Aleksandra, a potom otkrila da i žali što nema vremena za šoping koji je kao i svakoj ženi slaba tačka.

-U početku smo imali jedno četiri radna dana, tako da nisam imala mnogo vremena za tržne centre, ali ako Bog da nadam se da ćemo nekada doći samo zbog provoda i šopinga- rekla je Džidža, dok se Boske u svom stilu našalio i dobacio:

-Biće popusta i sve je za džabe u Americi!

dzidza i boske

Poznato je da je publika preko bare željna dobre i kvalitetne muzike te ne čudi što su lake ruke kada je reč o šuškama, te je sa razlogom Bosanac na društvenim mrežama proglaen novim kraljem bakšiša.

-Nisam ja nikakav kralj, mene narod voli i na najlepši mogući način iskazuje svoju ljubav. Nije nikakvo zanimanje dobijati i uzimati bakšiš već blagonaklonost ljudi koji su se poželeli dobre muzike i harmonike, ali i žive svirke- objasnio je Stojković koji ne krije da postoji jedna stvar u Americi koja mu teško pada.

Kako se mnogi žale na brzu hranu, ali i koji kilogram viška kada se vrate iz Amerike Bosanac je pronašao rešenje dok se ne vrati Dunjinoj kuhinji.

-Ma ja i ovako i onako ne jedem ništa, meni ovo nije tri godine nego trideset i tri godine, ovo je haos kako sam se zeznuo što sam došao na ovoliko dugo- priznao je harmonikaš, dok se ćerka žalila da tata veoma slabo jede.

A dok je Dždža nabrajala sve gradove koje su do sada obišli Boske je samo jednom rečenicom uspeo sve da nasmeje.

-O maj gad!- našalio se Bosanac.

BONUS VIDEO – Bosanac o američkoj turneji

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović