Login/Registracija

Katarina Grujić nikad mršavija! Pevačica stigla u Grand, svi komentarišu njen izgled (VIDEO)

Nakon duge medijske pauze koju je napravila zbog rođenja ćerkice Katje, pevačica Katarina Grujić pojavila se danas na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ i pokupila sve simpatije prisutnih, na račun izgleda.

Mnogi su zapazili da je posle porođaja dovela linuju do savršenstva, ali i da nikad mršavija nije bila.

katarina grujuc nikad mrsavija

Čim je stigla ispred Grandovog studija na Košutnjaku, broje medijke ekipe su je sačekale kako bi zabeležile najnovije fotografije i snimke.

latarina grujic nikad mrsavavija

Kaća je sa osmehom na licu i strpljivo pozirala svima, a kratka suknja koju je obukla istakla je njene vitke i duge noge, mada bi neki rekli i nikad mršavije.

Kako se porodila pre godinu dana, može se reći da pevačica izuzetno vodi računa o svom izgledu, a tome svedoči i videi i fotografije koje su zabeležile naše kamere.

katarina grujic nikad mrsavija

Podestimo, pevačica je pre nekoliko meseci priznala da se nakon porođaja ugojila 15 kilograma, ali da je jako brzo uspela da se vrati na staro.

– Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način – rekla je ona nedavno i dodala:

– Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat.

Kako sada izgleda Katarina Grujić, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Džejla Ramović o uspehu Aleksandre Prijović

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković/V.B