Oglasila se Jelena Dmitrijević nakon snimka koji je zgrozio javnost: „Ja mogu biti gola, a neki mogu biti ogoljeni“

oglasila se jelena dimitrijevic nakon snimka koji je zgrozio javnost 2

Nakon snimka na kome se vidi da je majka kupa u kadi, a koji je zgorzio javnost oglasila se voditeljka Jelena Dimitrijević .

Ona je u poruci reagovala na negativne komentare koji su usledili nakon njene objave, a onda je još jednom istakla koliko je značajna uloga majke u životu svaog čoveka.

jelena 3

-Ja mogu biti gola, a neki mogu biti ogoljeni. Pošto ste mi napisali privatno dosta lepih poruka oko kupanja, želim svima da vam kažem da vam je majka živa i da vas dok ne umre okupa bar jednom kao bebu poručila je ona i dodala:

-Kakva god bila majka, ipak ste živeli kod nje devet meseci besplatno.

oglasila se jelena dimitrijevic nakon snimka koji je zgrozio javnost

Podsetimo, uz video gde je majka kupa, Jelena je napisala poruku koja je izazvala lavine reakcija u javnosti. a svima je privukla pažnju jedna rečenica.

-Da objasnim ljudima kojima nije jasno zašto me majka kupa neću. Samo želim reći, roditelj te kupa kad ti to ne možeš jer si nemoćan i beba si, kad roditelj ostari, onda ti kupaš njega tako bi trebalo ,u međuvremenu i veliko dete traži da bude mala beba negovana. Poruka je sledeća: „Džabe se kupamo ako iznutra smrdimo“ – napisala je voditeljka uz snimak.

BONUS VIDEO – Jelena Dimitrijević o novoj sezoni „Grand Magazina“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M.