„Sve ćemo prebroditi“, Katarina Grujić o rastanku od Marka Gobeljića: „Nadam se da ćemo opet živeti zajedno“

Katarina Grujić o rastanku od Marka Gobeljića

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o rastanku od Marka Gobeljića na otvaranju salona kod prijateljice Snežane Borjan gde je otkrila i kako izgleda njeno druženje sa ženama fudbalera.

– Možda mi je bolji provod kada se okupimo mi žene fudbalera, nego kada sam sa koleginicama, iskreno da ti kažem. Ja sam navikla da mi kolege stalno izlazimo i stalno je uvek sve isto, a ovde je nekako drugačije. Sneža i ja smo se upoznale kada sam ja ušla u vezu sa Markom i prve osobe sa kojima me je upoznao bili su Borjan i Sneža. Borjan i Marko su najbolji prijatelji, a Sneža mi je u telefonu upisana kao najbolja drugarica. Sa Snežom sam od prvog trenutka nerazdvojna – rekla je Kaća, pa progovorila o novom salonu Snežane Borjan:

grujic katarina

 –Pošto mi je Sneža drugarica dugo godina, ne verujem da će mi naplatiti bilo šta, kao što ni ja njoj ne bih naplatila da pevam kod nje, tako da znam da ne bi ni ona meni, ali ću svakako nešto častiti – rekla je pevačica.

kaca grujic nnk

Katarina Grujić o rastanku od Marka Gobeljića

Katarina se osvrnula i na odnos sa suprugom Markom Gobeljićem koji trenutno živi i igra u Atini, dok pevačica i njena ćerkica često putuju kod njega.

Teško je, ali sve to radimo za našu budućnost i sve ćemo mi to prebroditi. Plakala sam sada kada samo se vraćali iz Atine, Katja je vrištala, bilo je emotivno i nismo navikli da smo razdvojeni, pa se nadam da ćemo za par godina opet živeti zajedno. Ja bih se preselila, ali ne mogu zbog posla, imam zakazane nastupe – ispričala je Kaća.

(Blic)

BONUS VIDEO- Šaban Šaulić i Aleksandra Prijović pevaju na svadbi:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.