Jelena Rozga šokirala priznanjem: „Prilaze mi žene“

Jelena Rozga 1 1

Jelena Rozga godinama je jedna od najvećih zvezda u regionu, a ni njen ljubavni život nije prošao nezapaženo. Lepa plavuša se nije udavala, iako udvarače ima na svakom koraku. 

– Ima mnogo džentlmena koji mi prilaze gde god da me sretnu, tako da mislim da nismo još izgubili prave muškarce, kao što se priča. Prilaze mi i žene, ali, naravno, nisam zainteresovana za veze – bila je iskrena Rozga, prenosi „Republika“.

Od žena je dobijala čak i bračne ponude, ali joj je karijera trenutno na prvom mestu. 

– Bilo je i bračnih ponuda, to su sve komične situacije. Trenutno mi je fokus na karijeri i snimanju novih pesama. Ne volim previše da pričam o ljubavnom životu, to moju publiku ne zanima. Ljudi me vole zbog pesama, zbog energije koju jedni drugima prenosimo na koncertima, kada se družimo i mislim da to i treba da bude bitno. Ne znam šta ima neko od toga što ću da pričam naokolo s kim sam u vezi i ko je moj partner. To nije bitno – objasnila je pevačica.

Podsetimo, pevačica je svojevremno bila i u vezi sa Stjepanom Hauserom, a o njihovom raskidu se dugo pričalo. Dok je Stjepan otkrio da je to bila prava ljubav Jelena je ostala suzdržana: 

– Volim da kažem da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su deo moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uvek gledam samo napred – rekla je Rozga svojevremeno.

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/jelenarozgaofficial,
Autor: A.M.