Login/Registracija

Katarina Grujić napustila Srbiju: Daleko od porodice uživa u čarima Australije, a svi je hvale za ovaj potez (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić napustila je Srbiju i otputovala u Australiju gde će tokom naredne dve nedelje održati svoju turneju u ovoj dalekoj zemlji.

Pevačica je izdvojila vreme da pored nastupa, poseti turističke atrakcije ove zemlje, a serijom fotogarfija koje je objavila oduševila je pratioce i pokazala kako uživa na drugom kontinetu.

Tek pred kraj naredne nedelje Kaća se vraća u domovinu, suprugu i ćerkici u naručje, u međuvremenu tamo se ludo provodi sa svojim timom. Obilazi spomenike kulture, butike skupocene brendirane garderobe, a posetila je i rezervat sa kengurima što je posebno privuklo pažnju njenih fanova.

Fotografiju na kojoj hrani kengura i druži se sa njim ona je podelila sa pratiocima na Instagramu koji su pohvalili to što je hiljade kilometara pevačica prešla ne bi li se družila sa publikom. 

Katarina je nedavno otkrila i zbog čega se ne pojavljuje često sa Markom u javnosti.

 On to nije nikada javno ni krio. Marko nije iz ovog sveta i nije da mu sveta. Mada ispoštovao je svaki put. Kada sam se ja porodila on je stajao ispred 10 novinara i davao izjavu. Nije hteo, ali je ispoštovao zbog mene. Tako da ovo je moj deo posla, dok ovo nije njegov deo posla i ja se ne bunim – rekla je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić