Login/Registracija

„Kada sam se porodila stajao je ispred 10 novinara“, Katarina Grujić otkrila zbog čega se pojavljuje bez Gobelje u javnosti

Katarina Grujić uživa u braku sa Markom Gobeljićem koga nemamo često prilike da vidimo na javnim događajima sa pevačicom o čemu je ona nedavno govorila na promociji nove pesme Amera Čengića Čenge na kojoj se pojavila bez supruga.

Iako Marko nije iz ovog sveta i nije ljubitelj medijske pažnje, prema rečima Katarine, on je uvek ispoštovao njene obaveze, pa je tako stajao ispred novinara čak i kada se Katarina porodila. S druge strane, Katarina smatra da je to njen deo posla, dok to nije Markov deo i ne žali se na to.

On to nije nikada javno ni krio. Marko nije iz ovog sveta i nije da mu sveta. Mada ispoštovao je svaki put. Kada sam se ja porodila on je stajao ispred 10 novinara i davao izjavu. Nije hteo, ali je ispoštovao zbog mene. Tako da ovo je moj deo posla, dok ovo nije njegov deo posla i ja se ne bunim – rekla je pevačica.

Podsećamo, ona je nedavno otkrila i kako je izgledao njihov prvi susret kada nije mogla ni da nasluti da je Gobelja njena srodna duša.

Upoznali smo se tako što je Marko došao nepozvan na moju slavu, predstavio se i rekao „srećna slava!“ To je meni rekao, jer otac i ja imamo tradiciju da on prvi dan slavi sa svojim društvom, a ja drugi dan iznajmim kafanu i dovedem 50 svojih prijatelja ili kod kuće u prostorijama za slavu. Doduše, tada sam slavila kod prijatelja u restoranu i bilo je oko dva ujutru kada je došao.

(Kurir)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.