Login/Registracija

SELI SE IZ SRBIJE ZBOG LJUBAVI? Tamara Dragić otkrila na šta je sve spremna za pravog muškarca: „IZNENADILA SAM SAMU SEBE“ (VIDEO)

Pevačica Tamara Dragić ove nedelje ponovo će se naći u ulozi žirija emisije „Nikad Nije Kasno“, zbog čega ne krije radost i uzbuđenje, jer kako ističe ovaj šou u njoj budi najlepše emocije.

Kad god dobijem poziv, sva treperim od sreće. Ovde se posebno osećam, ja svaki put kada sam ovde imam tremu. To je neka vrsta odgovornosti i zahvalnosti jer je ovo format koji je najbolji. Ljudi koji stanu na ovu scenu imaju posebne priče zbog kojih sam i pustila suzu– ističe Dragićka.

Tamara se nedavno okušala i u ulozi šminkera, pa je tako posetila jedan kratak kurs, a nas je zanimalo da li će mikrofon zameniti četkicom.

Iznenadila sam samu sebe i svoju mentorku jer se ispostavilo da sam jako talentovana. Savladala sam nekoliko zahtevnih tehnika za kratko vreme i jako sam ponosna na sebe posebno jer sam mislila da je to povezano sa darom za crtanje koji ja nemam i baš sam se pozitivno iznenadila– obajsnila je plavuša.

Kako je nedavno promenila frizuru, mnogi je porede sa Merlin Monro, što joj i tek kako imponuje.

Ima jedna anegdota vezana za to. Kažu kada je žena u drugom stanju, kada prvi put oseti bebu u stomaku na koga pomisli dete će ličiti. Moja majka je bila opčinjena Merlin Monro i zamislila je nju, tako da ispunila sam mami želju, a i tati koji me je tako zamišljao– otkrila je pevačica.

Nedavno se pisalo kako je njeno srce ukrao muškarac koji živi van granica naše zemlje, a ekskluzivno za naš portal je otkrila i da li bi se zbog ljubavi preselila iz Srbije.

Ja mogu sa momkom i odavde da se odselim (smeh). Mogla bih da zamislim život negde pored mora, gde je lepo i toplo. Mnogo volim našu zemlju i to bi moglo da bude negde blizu da mogu za par sati da dođem– iskrena je pevačica čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=KdDbWm4T1TY
Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Milinković