Suzani Mančić preminula sestra: Voditeljka sa bolom i tugom nastavila snimanje emisije: „Duša mi plače“

ed4b5a9955fb0335d0c46e75a1020e578575ae4b

Voditeljka Suzana Mančić podelila je tužne vesti, da je ovaj svet napustila njena voljena sestra Dušica za koju je bila izuzetno vezana.

Sa velikim bolom, voditeljka je objavila poruku koja kida srca i objasnila kako se javne ličnosti bore sa gubitkom voljenih ljudi.

Šou mora da se nastavi… Znate li kako izgleda život nas koji smo u show bussinesu ? Tu je frizura, tu je šminka, šljokice sjaje pod reflektirima, osmehujemo … Ali ne postoji šminka za tugu u očima. Juče sam snimila tri emisije, a duša mi je plakala jer sam znala da neko meni blizak i drag, odlazi zauvek. Moja sestra Dušica. Amin – napisala je Suzana.

Inače Suzana je bila veoma bliska sa sestrom i neretko je isticala da joj je tokom života bila ogromna podrška.

dc279c02d2b3c80b4b522e3c9ecc2403ed7d8810

Podsetimo, Suzana je svojevremeno bila jedno od zaštitinih lica emisije „Grand Show“, koja je bila najgledanija i jedinstvena emisija na našim prostorima.

Svojih početaka, voditeljka se uvek rado seća, a sada i otkrila manje poznate detalje sa snimanja, ali i šta joj je Saša Popović najviše zamerao.

bd30d011a4dbc613bd8e81f9a9cc4964de9f5e35

 – Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi nos, te debela sam. I dan danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa. Uticaj Saše Popovića na to da i ne spominjem… On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP „Ne kuni me mati“, došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe – započela je priču Mančić, pa nastavila:

 Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla „Pa ja nisam Lepa Brena“, a on je rekao „Ti ni ne možes da budeš Brena“. Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše– istakla je voditeljka.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić