Nakon tragedije, Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu (VIDEO)

Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu
Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu

Nakon tragedije koja se dogodila 4. novembra kada je na koncertu regionalne zvezde Kaliopi premunula žena, organizatori su objavili novi termin nastupa.

Pevačica se danas oglasila danas na društvenim mrežama i otkrila da će se sa publikom u Beogradu 4. februara sledeće godine.

Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu 2
Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu

Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu nakon tragedije

-Koncert makedonske pop dive Kaliopi odlaže se za sledeću godinu, a novi datum koncerta biće 04. februar. Sve kupljene ulaznice za prvobitno zakazan koncert važiće i za novi datum. Podsetimo, ovo će biti njen osmi veliki koncert u Beogradu, a drugi po redu u Mts Dvorani – navodi se u objavi.

Podsetimo, Kaliopi se juče ooglasila u jednoj emisiji nakon nemolog događaja i istakla da je ovo jedan od najtežih momenata u karijeri.

-Publika su neverovatni ljudi, svi su se molili da se dogodi neko čudo, ali nažalost, to se nije dogodilo. Jedan život je vredniji od stotinu koncerata. Odlažemo koncert i novi termin će uskoro biti poznat. Želim da u ime celog svog tima uputim saučešće celoj porodici. Gospođa je samo godinu dana starija od mene, nije iz Makedonije, tu je bila i njena ćerka, brinuli smo se i o njoj, dok ostatak porodice nije došla na lice mesta. Ponosna sam na naš narod i drage ljude koji su sinoć bili u sali, svi su napustili prostor kada je to zatraženo zbog kiseonika za pacijenta. Žena je majka mog fana i ne bih otkrivala njen identitet. Kada se nešto tako strašno dogodi, ne znam kome je do plesa. I naša dužnost je bila da pokažemo poštovanje prema porodici. Nadam se da se ovako nešto više nikada neće dogoditi – istakla je Kaliopi u emisiji „Premijera-Vikend Specijal“.

BONUS VIDEO – Kaliopi o Aleksandri Prijović

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković