„Ovo je najtužniji trenutak u mojoj karijeri“ Oglasila se Kaliopi nakon što je žena preminula na njenom kocnertu: „Sišla sam u publiku…“

preminula zena na koncertu kaliopi

Nakon što je Kaliopi sinoć otkazala koncert u Beogradu, na kojem je dama iz publike preminula, pevačica se po prvi put oglasila.

Kaliopi je istakla da je ovo najteži trenutak u njenoj dugogodišnjoj karijeri.

-Javljam se u ime svih nas koji smo tužno i tragično doživeli sinoćnu tragediju. Najtužniji trenutak ikada u mojoj karijeri. Veliki šok za sve nas. Koncert još nije počeo, čekali smo da svi uđu, da se napuni dvorana i da slavimo život i gospođa koja je preminula je bila jedna od njih. Odmah sam sišla u publiku i shvatila da imamo ozbiljan slučaj – priča Kaliopi i dodaje da i dalje ne može da dođe k sebi od šoka koji je doživela.

KALIOPI

-Publika su neverovatni ljudi, svi su se molili da se dogodi neko čudo, ali nažalost, to se nije dogodilo. Jedan život je vredniji od stotinu koncerata. Odlažemo koncert i novi termin će uskoro biti poznat. Želim da u ime celog svog tima uputim saučešće celoj porodici. Gospođa je samo godinu dana starija od mene, nije iz Makedonije, tu je bila i njena ćerka, brinuli smo se i o njoj, dok ostatak porodice nije došla na lice mesta. Ponosna sam na naš narod i drage ljude koji su sinoć bili u sali, svi su napustili prostor kada je to zatraženo zbog kiseonika za pacijenta. Žena je majka mog fana i ne bih otkrivala njen identitet. Kada se nešto tako strašno dogodi, ne znam kome je do plesa. I naša dužnost je bila da pokažemo poštovanje prema porodici. Nadam se da se ovako nešto više nikada neće dogoditi – istakla je Kaliopi u emisiji „Premijera-Vikend Specijal“.

BONUS VIDEO: Kaliopi o uspehu Aleksandre Prijović

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.