Ljuba Perućica izvadio Prijinu sliku usred emisije, usledila neočekivana reakcija

ljuba perucica o vezi sa aleksandrom prijovic
Ljuba Perućica o vezi sa Aleksandrom Prijović

Odnos bivših partnera i kolega Ljube Perućice i Aleksandre Prijović je tema koja je veoma često u javnosti zbog čega je pevačev potez u emisiji „Divan show“ mnogima bio interesantan.

Ljuba Perućica o vezi sa Aleksandrom Prijović

Naime, tokom izazova usred emisije, Ljuba je iz fioke izvukao Prijinu fotografiju, a potom progovorio o odnosu sa pevačicom.

-Prosto nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas. Nikada nisu postojale ružne reči, niti situacije, pa da sad ja kao neću da izvadim sliku i da pričam. Pogotovo što sam ja prosto takav da nikada nisam imao problem ni sa jednom bivšom, a ne sa njom. Kad god se sretnemo, ispričamo se i sve je normalno- rekao je Ljuba, kako prenosi Kurir.

Podsetimo, Ljuba je nedavno za Grand pohvalio uspeh koleginice i bivše devojke Aleksandre Prijović i otkrio da li je bio na nekom od koncerata u beogradskoj Areni.

Nisam bio, ali moja supruga je imala veliku želju da odemo. Međutim, nije ni ona išla, pošto je u tom nekom stadijumu već poodmakle trudnoće, jer ima dana kada se oseća super, a opet i onih dana kada bi više ležala. Toga dana kada je htela da ode, nije se na žalost najbolje osećala pa je propustila njen koncert. Ja sam radio tih dana, pa nisam mogao da odem– otkrio je za Grand, a potom progovorio o njenom vrtoglavom uspehu.

-Ja sam radio tih dana, pa nisam mogao da odem. Ali mi je jako drago. Nisam uopšte ni sumnjao da će uspeti. Mi smo to pričali još davno, ona je oduvek imala tu želju za Arenom i nisam uopšte sumnjao da će tako i biti. Mnogo mi je drago i čestitam joj što joj se želja ostvarila i mislim da će tek velike uspehe da pravi.

ljuba perucica o vezi sa aleksandrom prijovic 1
Ljuba Perućica o vezi sa Aleksandrom Prijović

BONUS VIDEO: Koncert Aleksandre Prijović u beogradskoj Areni

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović