Kaliopi otkrila da li veruje u numerologiju: Njen odgovor će iznenaditi mnoge (VIDEO)

Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu
Kaliopi otkrila da li veruje u numerologiju

Iako pevačica Kaliopi kaže da se pretarno ne razume u numerologju, ipak priznaje da je prošla godina u njenom životu obeležena brojem četiri i da joj je upravo taj broj doneo mnogo toga.

Ona je za Grand nedavno otvoreno govorila o ovoj temi, pa se prisetila da se tako slična situacija u njenom životu dogodila kada je nastupala na Evroviziji.

Kaliopi otkrila novi datum za koncert u Beogradu 2

Kaliopi otkrila da li veruje u numerologiju

-Postoje ljudi koji stvarno prate numerologiju i znaju sve o tome, ja nisam baš neko ko je upućen u to. Verovatno ima nešto u tome, ne znam kao što me je 2012. godine pratila dvojka, sada me prati četvorka – rekla je Kaliopi za Grand.

Kaliopi numerologija

kaliopi nnk snimanje 09052023 foto filip 12 ok 1

Nas je zanimalo kako je to godina kada je učestvovala na Evroviziji obeležena brojem dva, a Kaliopi je otkrila da su se neke situacije tada toliko podudarale da ni sama nije mogla da poveruje.

-Te godine sam nastupala u prvoj večeri druga, nakon Željka Josimovića, bila sam 2012. godine tamo, ali tu su i druge neke stvari koje su se podudarale. Ima nešto možda – zaključila je ona.

BONUS VIDEO – Kaliopi o uspehu Aleksandre Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković