Pevačica pokreće novi biznis, u sve se umešala Marta Savić: Ovo niko nije očekivao

branka sovrlic muzej
Branka Sovrlić otvara muzej

Pevačica Branka Sovrlić nedavno je sve iznenadila kada je za Grand otkrila da otvara muzej u svom stanu u Beogradu.

Kako je tada rekla pred našim kamerama, na tu ideju je došla nakon jednog razgovora sa prijateljicom i koleginicom Martom Savić.

Pevačica pokreće novi biznis

branka sovrlic biznis
Branka Sovrlić otvara muzej

Iako nikada ranije nije razmišljala o ovom vidu biznisa, Branka je sada već u realizaciji projekta koji niko do nje nije očekivao, a koji će sigurno biti interesantan ljudima koji slušaju njenu muziku i vole njen stil oblačenja.

-Za to mi je dala ideju mora prijateljica Marta Savić. Ona kaže da ja imam toliko haljina koje kada nosim samo složim, neke naravno i poklonim, najčešće rodbini kada imaju neke svadbe da obuku. Mnoge stvari čuvam koje me vezuju za nešto, za neki super nastup i to. Pošto imam puno prostora, stan je veliki, pogotovo dnevni boravak, imam i lutke. Možda ću ja to sve u budućnosti napraviti, pa ću vas pozvati da uslikate – rekla je Branka.

Branka Sovrlić otvara muzej

branka sovrlic otvara muzej
Branka Sovrlić otvara muzej

Ostaje nam samo da vidimo da li će Branka realizovati ovu ideju, a ekipa Granda će sigurno posetiti njen dom gde ćemo zabeležiti kako muzej izgleda.

BONUS VIDEO – Suzana Braknović o saradnji sa Aleksandrom Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković