Kaliopi iskreno o uspehu Aleksandre Prijović: „I oni koji je ne slušaju moraju da pozdrave njen rad“ (VIDEO)

Kaliopi iskreno o uspehu Aleksandre Prijović koja oabra rekorde posećenosti hala u regionu. Makednoska muzička zvezda večeras će biti član žirija u emisiji „Nikada nije kasno“, a za naš portal otkrila je svoje mišljenje o Priji.

Sa osmehom na licu, Kaiopi nije krila zadovoljstvo povodom poziva u emisiju koju obožava.

kaliopi o uspehu aleksandre prijović

To mi je kao druga kuća, ova emisija i ovi dragi ljudi uvek je velika radost doći ovde i nije teško prihvatiti dolazak zato što me ne opterećuje ništa– kaže pevačica koja je održala koncertnu turneju u Bosni i Hercegovini i sprema se za spektakl koji će 4. novembra održati u Beogradu.

Ako ja nešto srcem i dušom priželjkujem, to su koncerti. Nakon kreativnog rada, najveća poslastica za jednog pevača su koncerti. Završila sam turneju u Bosni i Hercegovini, sada će koncertu u Beogradu i čekamo još termina za dalje– kaže Kaliopi kojoj ne padaju teško pripreme.

kaliopi o uspehu aleksandre prijović

Kaliopi je posvedočila i o uspehu Aleksandre Prijović za koju je imala samo reči hvale.

To što se njoj dešava je njeno vreme i to se dešava sada i tu, to ne sme niko ništa da se pita. Čovek treba da joj se raduje i pozdravi to. Ona je uložila u sebe i svoj tim i bravo za to. Ja ne pratim toliko tu vrstu muzike, i možda i nju, ali ne može čovek da kaže da to ne poznaje. Čak i neko ko to ne voli, kada čuje za njene uspehe morao je da pogleda zašto je to tako, a ja sam to videla i ovom prilikom joj čestitam- objasnila je za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/A. Milinković