Login/Registracija

Kakvo iznenađenje, hitovi Lepe Brene nacrtani u prirodi, pogodite o kojim se pesmama radi? (FOTO)

d91da269ff5a1fe494ebad39de2da8ac1bcad54c

Pevačica Lepa Brena pokazala je u više navrata da voli da nasmeje svoje pratioce duhovitim snimcima, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj su imena nekih od njenih najvećih hitova ispisana rebusom. Ne samo da su duhovito napisani Brenini hitovi, već je pano postavljen u prirodi, po svemu sudeći da se ljudi koji šetaju prilikom predaha malo razonode, a možda i zapevaju.

Screenshot 20230326 181818 com.instagram.android edit 254562125039801

„Hajde da se volimo“, „Što si mala mršava ko grana“, „Boli me uvo za sve“ neki su od hitova koji su napisani u ovom prirodnom ambijentu a prizor je iznenadio i samu Brenu koja je fotografiju podelila na svom Instagram storiju.

Pevačica ne samo što je duhovita nego voli da povremeno podseti fanove i na neke događaje iz njene duge i uspešne karijere. Tako je pre izvesnog vremena za medije ispričala kako je pre mnogo godina dobila nadimak pod kojim je opšte poznata, a mnogi su zaboravili da je to bilo u vezi sa košarkom.

Lepa Brena 1

Brena je naime nadimak dobila još u mladosti, u rodnoj Bosni kada je trenirala košarku.

-Na košarkaškom terenu je nastao nadimak Brena. Treneru Vladi Bajeru je bilo komplikovano da me doziva: ‘Fahreta, Fahreta!’. Moje kolegice bile su Mila, Kata… Sve neka kratka imena. I kaže on meni: ‘Ja ću tebe zvati Brena’. Ja kažem: ‘Ko je ta Brena?!’. Kao prvo, glupo ime. Mislim, od svih imena koja su mogla biti lepša – ispričala je Brena svojevremeno.

Godinama kasnije, čuveni Milovan Ilić Minimaks dodao je „Lepa“, ali Breni se to nije dopalo.

-Nisam volela to ‘Lepa’ jer nisam mislila da sam lepa na taj način – rekla je jednom prilikom.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen Instagram lepabrenaa,
Autor: A.Dačić