Elvira Rahić postala gospođa ministarka: „Zadovoljna sam titulom“ (VIDEO)

ELVIRA RAHIC NNK SNIMANJE 23022023 FOTO MUNJA 28 ok

Pevačica Elvira Rahić ove nedelje bila je gost i član žirija u emisiji „Nikad nije kasno“, a kada je stala pred naše kamere nije krila oduševljenje što je deo ovog muzičkog šoua.

Ovde se osećam kao kod kuće. Toliko dobrih emocija, pevača i pesme na jednom mestu, zaista sam oduševljena. Uvek kada dođem bude mi jako lepo i radujem se. Posle ove emisije dobijem toliko poruka i poziva. Zaista hvala od srca – počela je Elvira razgovor za Grand portal.

Iako dugo živi u Beču, na pitanje gde se najprijatnije oseća pevačica je odgovorila.

Kada je posao u pitanju svugde pevam našim ljudima, tako da je meni dom u njihovim srcima. Lepo mi je i u Sarajevu i u mom rodnom Skoplju, lepo je i u Beogradu, Zagrebu. Zaista mi je svugde lepo, moj dom je tamo gde su moji ljudi. U poslednjih tridesetak godina sam najviše u Sarajevu, više nego u Skoplju. Zato je Bosna moj život. – obajsnila je pevačica.

0A0A4752

Kako je Elvirin suprug ministar, Žika Jakšić se našalio na pevačicin račun i nazvao je gospođom ministarkom, a odmah je usledila i njena reakcija.

-To smo se Žika i ja šalili. Pitao me je kako je moj suprug, a s obzirom da on obavlja tu funkciju našalila sam se da sam ja gospođa ministarka. Ja sam u svom poslu ministarka i zadovoljna sam svojom titulom. Suprug i ja se jedno drugom ne mešamo u posao, zapravo suprug mi prilično pomaže. Trudim se da i ja njega podržim – rekla je nasmejana.

S obzirom da su i pevačica, ali i njen suprug veoma uspešni, zanimalo nas je kako uspevaju da održe balans i usklade sve obaveze.

Mi zaista uspevamo. Zajedno smo osamnaest godina i imamo sina. Podržavamo se u svemu, a brak nam se zasniva na ljubavi, mislim da je upravo to najbitnije u našem odnosu – istakla je Evlira.

0A0A4874

Muzikom se bavi dugi niz godina, iza Elvire je veoma uspešna karijera, ali uprkost tome retko se pojavljuje u medijima. Pevačica nam je objasnila i zbog čega je donela takvu odluku.

-Nisam navikla da se namećem, mislim da je dovoljno ovoliko koliko je. Nikada nisam hrlila da se ljudima previše serviram. Kažu da je svaka reklama dobra reklama, ali ne slažem se. Mislim da preterivanje može da bude i antireklama – zaključila je Rahićeva.

Pevačica je prokometarisala i modernu muzičku scenu.

Mislim da se ranije više radilo na kvalitetu. Ne kažem da smo mi stariji lošije izgeladli, ali sam uvek bila za dobar glas i pesmu, pa sve ostalo. Rastuži me kada vidim da ljudi ne znaju šta da rade, pa odluče da pevaju. Nije to muzika. Naravno na sceni ima i mnogo kvalitetnih izvođača i velikih umetnika – kazale je ona.

Elvira nam je otkrila koje kolege posebno ceni, koje izvođače sluša privatno i kada sebi kaže čuvenu rečenicu: „Nikad nije kanso“, a ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk