Login/Registracija

Pevačice Aleksandra Tadić i Jelena Gerbec promenile imena, šok (VIDEO)

ipiccy image 3

Pevačice Aleksandra Tadić i Jelena Gerbec poznate su u društvu po svom smislu za humor, a ovoga puta prevazišle su sebe. Njih dve su naime odlučile da promene imena, a inspiracija za to bila je osoba po imenu Hidrogen, što ih je posebno inspirisalo u prvoaprilskoj noći da osmisle nove nazive.

-Imamo nova estradna imena – poručila je Aleksandra koja je dugo bila prepoznatljiva pod imenom Cipka. Tadićeva je rešila da kumuje svojoj koleginici Jeleni pa joj je poručila:

-Gerbec Palette – napisala joj je bivša Cipka a ni Jelena joj nije ostala dužna.

-Kana Tadić – krstila je Jelena pevačicu, a inspiracije su dobili po boji kose.

Inače, Aleksandra je ne tako davno pristupila kompletnoj promeni javng predstavljanja. Tako je pevačica objavila da više ne želi da je nazivaju nadimkom Cipka, podvrgla se estetskoj intervenciji kada je operisala nos, pa ne bi čudilo da je zaista odlučila da kreira i svoje novo umetničko ime.

Pevačica je objavila i kako u kratkom stajlingu peva jednu pesmu na Instagramu, za šta je dobila niz pozitivnih kritika, a komplimenit su se sveli na onaj koji je jedan od korisnika napisao:

-Pravo savršenstvo – napisao je jedan od korisnika.

Aleksandra često vili da istakne svoje telo, zbog čega je mnogi doživljavaju seks simbolom.

To mi je nekako pretežak epitet „seks simbol“, ali volim da lepo izgledam i da ističem svoje telo. Mislim da sam zgodna i da lepo izgledam, i dok god budem takva to ću i isticati – rekla je Aleksandra ranije.

Za razliku od Aleksandere, kao majka dvoje dece Jelena je prilično smernija, a možda i pomalo stroga, o čemu je nedavno i govorila.

– Nisam stroga, ali kada me stigne umor i nespavanje treba mi malo mira, a one su male i energične i onda moram da ih opominjem nekada. Ali Sofija hoće da mi pomogne oko mlađe ćerke, dosta je razumna- dodala je Jelena koja se urpkos brojnim poslovnim obavezama trudi da bude posvećena deci i porodičnim obavezama.

Foto: Instagram aleksandra_tadic_official/jelena_gerbec_,
Autor: A.Dačić