Kaja Ostojić zamalo dobila mesto u grupi Đogani umesto Vesne, a onda se desio neočekivani obrt: „To je bila noćna mora“

DJOGANI ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO FILIP 97 ok 1

Kada se pogleda karijera popularne pevačice Vesne Đogani i značajno mesto koje zauzima na muzičkoj sceni, malo ko bi pomislio da se njena pevačka karijera sasvim slučajno desila.

Naime, Vesna je dobila priliku da postane pevačica popularne grupe „Đogani fantastiko“ nakon što se pevač Đole Đogani razveo od svoje supruge Slađane. Vesna se tada bavila plesom u njegovoj školi. Međutim, kako tvrdi izvor blizak denseru, Vesna nije bila prvi izbor za pevačicu.

DJOGANI ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO FILIP 2 ok 1

Naime, Đole Đogani je dugo tražio novu pevačicu i posle meseci pregovora, odlučio je da organizuje poslednju audiciju za Katarinu Kaju Ostojić, koja se u to vreme bavila pevanjem. Međutim, na putu u Novi Sad, gde je trebalo da se održi audicija, Đole je odlučio da pusti svoje nove pesme i pevačici Vesni Đogani zatraži da mu otpeva jednu pesmu. Vesna je pevala tako dobro da se Đole odlučio da joj ponudi mesto pevačice grupe „Đogani fantastiko“.

Iako je u prvom momentu bila zbunjena, Vesna se brzo snašla i pokazala da je to bila dobra odluka. Nedavno je i Vesna potvrdila ove navode u jednoj emisiji na Kurir televiziji, dok je Kaja otkrila kako se sve ti dešavalo dok je ona još bila u srednjoj školi.

942ffd19bf2445fb5c897a439dd2aaa34212d139

Ja sam rodila Nikolinu 2002. godine, znači da je to bilo sigurno devedesetih odnosno pre 2000. godine. Bila sam u srednjoj školi i imala sam 16 godina. Đole je tada tražio novu pevačicu i mi smo se dogovarali. On je upoznao i moje roditelje jer sam bila maloletna. Maltene smo se sve dogovorili. Inače, primetio me je u „3K dur“. Ja sam te pesme i krenula da pevam u studiju. Međutim, ja sam bila klinka i nisam znala kako da uklopim školu u sve to. Ni moji kada su malo bolje razmislili nisu bili za to – rekla je Kaja i dodala:

Đole je tako jedan dan mene nazvao, kada sam baš bila u tom nekom raspoloženju u smislu da ne znam kako da mu kažem da bi sačekala sa tim. On je baš u tom trenutku meni rekao da se ispostavilo da njegova igračica super peva i da misli da je bolja varijanta da krene sa njom jer ona zna da đuska. Ja nisam imala pojma da đuskam, to mi je tek bila noćna mora. Tako da nam je u tom trenutku sve leglo i ispostavilo se da nam je najbolja odluka bila da to bude Vesna. Nije mi žao jer u tim godinama nisam znala ko mi glavu nosi.

(Kurir)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.