Login/Registracija

Petar Bulatović otkrio istinu o odnosu sa koleginicom: „Spojile su nas Zvezde Granda“ (VIDEO)

PREDRAG BULATOVIC 18 GOD. PODGORICACG 1

Kandidat za „Zvezde Granda“ Petar Bulatović oduševio je svojim nastupom, a mnogi mu predviđaju uspešnu karijeru. Mladi Podgoričanin koji je u timu Cece Ražnatović, uživa simpatije mnogih, a mnoge je iznenadilo kada se kao njegova podrška u bekstejdžu poslednje emisije našla učesnica istog takmičenja Viktorija Lučić.

Petar je sad za Grand progovorio o njihovom odnosu.

VIKTORIJA LUCIC 19 GOD. BEOGRAD 5

-Upoznali smo se u „Zvezdama Granda“ i družimo se jako lepo, ali smo samo dobri drugari i velika podrška – rekao je uz osmeh Petar, a na pitanje da li su se između njih dvoje rodile možda i neke simpatije,odgovorio je, ponovo kroz osmeh.

-Iskreno nema. Mislim da smo lep primer, i zajedno smo u Cecinom timu. Svi smo i sa drugim kandidatima kao jedna prava grupa – istakao je Petar i pojasnio da su prema njegovom mišljenju muško-ženska prijateljstva moguća.

-Imam dosta prijateljica i mislim da postoje. Upravo ta razlika muško-žensko daje određenu zanimljivost, i različlito je nego kada su prijatelji istog pola. Na mnogo stvari ne možemo da dobijemo odgovor od muških prijatelja, na koje možemo od ženskih, tako da mi je to baš interesantno – objasnio je kandidat.

IMG 1427 1

Mladi pevač osvojio je brojne simpatije publike, a i članova žirija, pa mu na primer Ana Bekuta predviđa status buduće tinejdž zvezde, što je i rekla tokom poslednje emisije.

-To je bio jako lep komentar i imponuje mi, nadam se da ću to i postati – dodao je Petar.

Ceo razgovor sa Petrom Bulatovićem možete da pogledate u videu ispod.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić