Login/Registracija

Emotivno: Na dan venčanja Tamara Milutinović otkrila pol bebe, sreći nema kraja (VIDEO)

343092218 1382814885850223 8553118518241470319 n

Bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić izgovorili su sudbonosno „da“ danas Novom Sadu, gde je održano opštinsko venčanje.

Svečana ceremonija venčanja upriličena je samo za uži krug rodbine i prijatelja, dok će mladenci veliku svadbu napraviti sledeće godine.

Kako je Tamara u drugom stanju, par je na današnji dan otkrio i pol bebe. Naime, iznad mladenca i svatova prošao je mali avion koji je pustio roze dim, a Tamara i Darko su bili presrećni zbog saznanja da će dobiti devojčicu.

Ove kadrove zabeležile su Tamarine koleginice Vanja Mijatović, Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović koje su danas gošće na venčanju.

Inače, pevačici je danas rođendan, pa su ovaj datum verovatno i odabrali da bude dan njihovog venčanja, ali i dan kada će saznati pol bebe.

Podsetimo, Tamara je nedavno u izjavi za Grand otkrila sve detelje venčanja sa Darkom, a tom prilikom je i rekla da će sada napraviti samo građansko venčanje.

-Mi smo se odlučitli da ćemo napraviti jedno malo venčanje za naše odabrane prijatelje i rodbinu koje će biti onako u uskom krugu, to će biti uskoro i to je samo opštinsko venčanje. Sledeće godine nas očekuje jedna velika svadba za sve naše prijatelje, saradnike, porodicu i familiju. Prosto, odlučili smo da ne čekamo, čuli smo i neka ta pravila da kada se veri ne sme da se čeka više od godinu dana, a nama je svadba pala za malo više od godinu dana, pa će tako biti prvo opštinsko venčanje za našu porodicu, a onda velika svadba – rekla je Tamara nedavno za Grand.

U videu pogledajte šta je Tamara nedavno ispričala za Grand o venčanju sa Fudbalerom.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram/andreanačekić,
Autor: A.Milinković