Vesna Đogani otkrila kako reaguje na Đoletove kritike: „Ume da mi kaže nešto što nema veze sa životom“ (VIDEO)

d2efa7da2300427f14f8c4ba74aaf04d9f7a53f3

Vesna i Đole Đogani već dugo važe za jedan od najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni. U poslednje vreme, denser se malo povukao pa u javnosti više samostalno nastupa njegova supruga.

On kaže da mu je drago što Vesna govori u ime njihove grupe, dok pevačica priznaje da suprug zna često da je kritikuje.

-Priznajem da je Vesna veća zvezda i drago mi je što ona preuzima kormilo, a ja tu samo posmatram i uživam – kaže on.

Svi su primetili da i posle toliko godina braka Đole Vesnu gleda zaljubljeno kao prvog dana, a pevačica priznaje da se to smo tako čini na ekranu.

-To vama izgleda zaljubljeno, a mi posle toga analiziramo, ume on da kaže da sam trebala nešto drugačije. Razgovaramo uvek da se doprinese i da sve bude bolje, mi smo spremi za ovaj posao. On ume neki put da kaže nešto što nema veze sa životom, ali mnogo puta je u pravu za neke stvari. Sada je to već neko merilo kada ga pažljivo slušam i kažem ovo je znak pažnje, znam da je on neko ko je mudriji i stariji od mene i nešto mi govori kao konstruktivnu kritiku – dodaje pevačica za Grand.

vesna i djole

Iako je Đole ušao u sedmu deceniju života mnogi tvrde da nije za bacanje, a nas je zanimalo kako Vesna gleda na to i da li ima ljubomore u njihovom braku.

-On nikako nije za bacanje, vodimo računa oboje o zdravom životu. Vodimo računa i kako se oblačimo, ali i kako provodimo vreme sa porodicom i prijateljima – kaže Vesna, dok Đole priznaje da nije od onih muškaraca koji se takmiči u izgledu sa mlađom ženom.

-Ja sam čak i protivnik neke hirurgije, mislim da čovek treba da stari lepo, lagano i kako njemu prija i odgovara. Da ne bude tu noža, može tu neka krema, lice je kao trava koja traži vodu, meni to prija.

U nastavku teksta pogedajte šta su još Vesna i Đole rekli za Grand.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić