Login/Registracija

Ljubav je pobedila uprkos protivljenju porodice: Oženio se Bojan Pavlović (FOTO)

8ff55a83af63c01c79d2a68d406b0edb5f4b9cd0

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Bojan Pavlović i njegova verenica Nikolina Pelaić stali su pred matičara i zavetovali se na večnu ljubav. Srećne vesti pevač je objavio na svom Instagram nalogu, a čestitke neprestano pristižu.

-Gledam u tebe i vidim ostatak mog života. Mr.&Mrs. Pavlović – napisao je Bojan uz fotografiju sa svog venčanja koje je održano u Splitu, mladinom rodnom gradu.

Nikolina je za svoj najvažniji dan zablistala u dugoj beloj venčanici, dok je mladoženja odabrao klasično crno odelo koje je poneo uz bele patike.

Podsetimo, javnost je uzdrmala činjenica kada je pevač priznao da njegova porodica ne prihvata njegovu verenicu Nikolinu Pelaić jer je Hrvatica. Međutim, nedavno se dogodio potpuni obrt, a Boki i njegova lepša polovina otkrili su da uskoro postaju roditelji.

Srećne vesti Bojan je tada podelio sa ekipom Grand portala i otkrio da li će njihov dom postati bogatiji za dečaka ili devojčicu.

-Presrećni smo. Jedva čekamo i sledeći pregled nakon koga bi trebali da saznamo da li je dečak ili devojčica, ali najbitnije je da su Nikolina i beba dobro i da je sve kako treba- izjavio je Pavlović nedavno za Grand.

fe7b7ba8d46850b1ef1c531e3cc721780d4a53c9

S obzirom da je gala svadbu planirao za ovu godinu planovi su se kako Boki tvrdi promenili, i oni su odlučili da se venčaju pred matičarem, a da svadbeno veselje odlože za sledeću godinu. Pevač je otkrio i da već imaju spremna imena za bebu koja dolazi na svet ove godine.

-Prvo ćemo se venčati kod matičara, a svadbu ćemo praviti tek nakon porođaja. Trenutno nam se motaju razna imena za bebu po glavi, ali videćemo još. Mada jedno je sigurno, ako bude žensko zvaće se Michelle, a za muško se još uvek razmišljamo. Imamo nekoliko predloga oboje- ispričao je Bojan ranije za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić