Login/Registracija

Kaja Ostojić povređena na ulici, hitno se oglasila: „Ne izlazite nigde iz kuća, ceo dan!“ (VIDEO)

Pevačicu Katarinu Kaju Ostojić zadesila je vremenska nepogoda na ulici. Iznenadna provala oblaka praćena gradom zatekla je Kaju u šetnji, a kocke leda koje su padale sa neba pogodile su je direktno u glavu.

-Ne znam da li vas je ikad udario grad u glavu, ali to otprilike izgleda ovako. Bar za sada, dok se stanje ne pogorša. Eto to sam doživela – ispričala je Kaja a čvoruga na čelu postajala je sve veća i dodala:

-Napolju izgleda otprilike ovako, situacija je krajnje kritična. Dakle ne izlazite nigde iz kuća, ceo dan danas! – poručila je pevačica uz snimak padanja grada nad prestonicom.

Ukoliko se njena povreda ne smiri, pevačica će morati sama da potraži led zalečenje čvoruge, s obzirom da je singl, o čemu je nedavno govorila.

Podsetimo, tokom gostovanja u emisiji „Zveze Granda-Specijal“ pevačica Kaja Ostojić otkrila je svoj ljubavni status, a sve je iznenadila kada je progovorila o emocijama.

Tenutno sam slobodna, nemam dečka i imam veliku odbojnost prema zaljubljivanju. Odlučila sam da ne želim da se emotivno involviram. Imam gomilu obaveza oko novih pesama – rekla je pevačica, pa otkrila gde je po njenom mišljenju grešila u prethodnim ljubavnim odnosima:

-Da se sada opet zaljubim ne bih ništa isto radila, nikako ne bih ostavljala moj posao po strani zbog partnerovih hirova.

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić