„Zbog takvog detinjstva sam se rano udala“ Kaja Ostojić prvi put o roditeljima: „Osećala sam se kao u zatvoru“

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 238

Kaja Ostojić prošla je kroz buran život tokom odrastanja u strogoj porodici u kojoj se njen atvrdoglavost svakodnevno sudarala sa autoritetom roditelja.

Kako je odrastala sve teže je prihvatala da joj je sloboda ograničena što misli da je uticalo i na njenu ranu udaju koja se dogodila kada je imala devetnaest godina.

Kaja Ostojić odrastanje

Kaja Ostojić odrastanje

Moj otac je bio jako strog i trudio se da ima taj autoritet i zato nam je odnos uvek bio klimav. Dokle god sam bila pod njegovim krovom bilo je tenzije, ali je kasnije shvatio da mora da me pusti. Moje društvo ide u ponoć u klub, ja tada moram kući, osećala sam se kao u zatvoru. To je bio izvor svih problema što sam bila večito u kaznama– kaže pevačica koja je pošto poto želela da se oslobodi takve kontrole:

Zbog takvog detinjstva sam se ja i udala da bih pobegla od režima. Moj prvi brak je bio poluosuđen na propast i veštačka tvorevina u glavi koja je proistekla kao želja za slobodom koja se nije dogodila u vreme kada je trebala da se desi– ispričala je u podkastu kod Lune Đogani.

a7518a1a748137285caa06ba827c49f0441fba12

Iako tvrdi da se ne kaje što je rano postala majka, jednu stvar bi iz tog perioda bi volela da može da promeni.

– Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stavri iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete– rekla je nedavno za Grand i dodala:

Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmsilila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dete– iskrena je Kaja.

BONUS VIDEO- Gde živi Kaja Ostojić?

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.