„Miki Sekulovski me oduvao u prvom krugu“ Inel Nukić nikad iskrenije: „Očekivanja su mi sve veća“ (VIDEO)

Nakon pohvala koje je proše subote dobio od žirija u „Zvezdama Granda“ najmlađi učesnik ove sezone Inel Nukić oglasio se za naš portal.

On je sumirao utiske nakon nastupa, a onda je otkrio da ga je jedan komentar žirija posebno ganuo.

INEL NUKIC 17 GOD. ZIVINICE 13

Inel Nukić intervju

-Utisci su jako dobri, s obzirom da sam se toliko vremena spremao, radio sam na sebi, na svom ponašanju, pre svega na pevanju – rekao je on.

Kako je njegova mentorka Marija Šerifović rekla u emisiji da je Inel jako poslušan na probama, mladi pevač priznaje da od Marije želi da nauči što više.

IMG 3011

Inel Nukić iskreno: „Miki Sekulovski me oduvao u prvom krugu“

-Mislim da je to rekla sa pravom, ne želim sam sebe da hvalim, ali svarno upijam sve što mi kaže. Trudim se da od nje izvučem ono što je najbolje – kaže Inel.

IMG 3021 1

Inel priznaje da kako takmičenje odmiče ima sve manju tremu, a pred Grandovim kamerama se prisetio momenta kada je prvi put stao na scenu.

-Oduvek mi je bio san da dođem na ovu Grandovu scenu, prvi put kada sam došao bio sam u duelu sa Mikijem Sekulovskim i on me je tu oduvao. Imao sam veliku tremu pre nastupa i pevanje je bilo loše. Iz kruga u krug sam sve više napredovao, trema je sve manja, a moja očekivanja veća – rekao je Inel i dodao da ga je Milijev komentar posebno dirnuo.

-Svi komentari su bili predobri, ali bih izdvojio Milijev komentar koji je rekao da smo Antonio i ja budućnost ove scene, to me je baš dirnulo. Antonio je divan momak, malo je stariji od mene. Upoznali smo se danas i mogu da kažem da je dobar momak.

BONUS VIDEO – Inel Nukić nastup Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/S.Stojanov